Μεγάλη είναι η συμμετοχή εργαζομένων, φοιτητών και πολιτών στην σημερινή παμπατραϊκή απεργία και την συγκέντρωση που πραγματοποιείται στην πλατεία Γεωργίου.
Στην Πάτρα υπάρχει κινητοποίηση για την συμμετοχή στην απεργία για να τιμηθεί η μνήμη των νεκρών του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος και να λάμψει η αλήθεια. Απεργούν δάσκαλοι, καθηγητές, νηπιαγωγοί. Τα δικαστήρια θα υπολειτουργήσουν, καθώς υπάρχει στάση εργασίας των δικηγόρων και απεργία των δικαστικών υπαλλήλων.
Οι έμποροι θα κλείσουν τα καταστήματά τους για δύο ώρες. Οι Φαρμακοποιοί θα κατεβάσουν ρολά. Οι νοσοκομειακοί γιατροί προκήρυξαν 24ωρη απεργία.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι δήλωσαν συμμετοχή. Και πολλοί ακόμη κλάδοι εργαζομένων θα απεργούν σήμερα στην Πάτρα και συμμετέχουν στη συγκέντρωση.
Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

