ΥΛΙΚΑ
500 γραμμ. ντοματίνια 200 γραμμ. φέτα ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι, 250 γραμμ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας 1 σκελίδα σκόρδο φρέσκα φύλλα βασιλικού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε τα ντοματίνια προσθέτουμε λάδι, αλάτι, πιπέρι και στο κέντρο βάζουμε τη φέτα. Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς και ταυτόχρονα σε μια κατσαρόλα με νερό βράζουμε τα ζυμαρικά. Μόλις βγάλουμε τη φέτα με τα ντοματίνια από το φούρνο προσθέτουμε το σκόρδο και τα φύλλα βασιλικού, και ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
ΠΗΓΗ:vogue.gr