Υλικά
8 τεμ.αβγά
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
4 τεμ. πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
0.5 φλ. ελαιόλαδο
2 τεμ. κρεμμυδάκια φρέσκα
0.5 τεμ. κόκκινη πιπεριά
0.5 τεμ. κίτρινη πιπεριά
0.5 τεμ. πράσινη πιπεριά
1 τεμ. λουκάνικο χωριάτικο σε φέτες
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
0.5 ματσάκι μαϊντανό
Εκτέλεση
1.
Βράζετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για να μαλακώσουν, και τις στραγγίζετε.
2.
Σοτάρετε σε ελαιόλαδο τις φέτες λουκάνικου, τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές. Ρίχνετε και τις πατάτες και τις ανακατεύετε κι αυτές στο καυτό λάδι, για να πάρουν λίγο χρώμα.
3.
Αδειάζετε το μίγμα του τηγανιού μέσα σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ρίχνετε από πάνω το τριμμένο τυρί
4.
Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ τα αλατοπιπερώνετε και τα χτυπάτε ελαφρά.
5.
Περιχύνετε το περιεχόμενο του ταψιού με το μίγμα του αβγού.
6.
Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο στους 200 για μίση ώρα περίπου. Την κόβετε σε κομμάτια, πασπαλίζετε με μαϊντανό και σερβίρετε.
ΠΗΓΗ: eshop.masoutis.gr