Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ανδραβίδα Ηλείας, καθώς η μητέρα, ο πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί.
Ωστόσο, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εξετάζουν την πληροφορία το έγκλημα να έχει διαπράξει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας ο οποίος μπήκε στο σπίτι, κατά τις ίδιες πηγές, σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο παιδιά, 1 και 2 ετών, αφήνοντας ζωντανό το δικό του. Ήταν το παιδί από τον γάμο με τη γυναίκα.
Η οικογένεια είχε τρία παιδιά και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 12 ετών (πηγαίνει στην 6η Δημοτικού). Το ένα παιδί ήταν ανήλικο, ενώ το άλλο ήταν μωρό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο πατέρας είναι αλλοδαπός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το αιματοβαμμένο σπίτι της άτυχης οικογένειας βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.
Στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους και οι τέσσερις, ενώ στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής.
Πηγή:iefimerida.gr

