Σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολεία του Δήμου Δομοκού και διαπιστώσαν πως τα σχολεία τους έχουν αλλάξει όψη.
6 εκατομμύρια Ευρώ διατέθηκαν το τελευταίο διάστημα προκειμένου να επισκευαστούν τα σχολικά κτήρια στο Δομοκό και το Νέο Μοναστήρι
Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα που θέλησε να δει από κοντά τις αλλαγές που έγιναν και του Δημάρχου Δομοκού Χαράλαμπου Λιόλιου
Ο κ. Σταϊκούρας είπε, απευθυνόμενος στους μαθητές του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Δομοκού:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και τον Δήμο και τους καθηγητές και τη διεύθυνση και τους γονείς, γιατί όλοι μαζί συνετέλεσαν σε ένα μικρό θαύμα. Σε δύο μήνες να αλλάξει σημαντικά όψη εξωτερικά και εσωτερικά και το δικό σας σχολείο. Θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε. Είναι σημαντικοί πόροι και είναι ιδιαίτερα σημαντικό όσοι φεύγουν από το σχολείο να αφήνουν μια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. Γιατί αυτό που σας προσφέρουμε από φέτος είναι πολύ καλύτερο από αυτό που βίωσαν οι γονείς σας στο ίδιο σχολείο, πριν από λίγα χρόνια».































