Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Running Out of Time: Στο Δομοκό βρέθηκε η παγκόσμια σκυταλοδρομία(φωτογραφίες-video )

Στη πόλη του Δομοκού βρέθηκε  το πρωι της Τετάρτης  η παγκόσμια σκυταλοδρομία Running Out of Time, που ξεκίνησε από τη Γλασκόβη της Σκωτίας στις 30 Σεπτεμβρίου έφτασε στην Ελλάδα και συνεχίζει στο Σαρμ Ελ Σέιχ στην Αίγυπτο, μέσω Κύπρου και Ισραήλ.

Στόχος της δράσης είναι να παραδοθεί η σκυτάλη και το μήνυμα για την αναγκαιότητα καθολικής, ποιοτικής, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για όλους στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή COP27, που θα πραγματοποιηθεί εκεί μεταξύ 6 – 18 Νοεμβρίου 2022.

Η διαδρομή στη χώρα μας καλύπτει συνολική απόσταση 750χλμ., μοιρασμένη σε 72 τμήματα, από τα οποία τα 39 είναι σχεδιασμένα για δρομείς και τα 33 για ποδηλάτες περνώντας από πολλές πόλεις, εκτός κεντρικών δρόμων.

 

Στη σκυταλοδρομία  στο Δομοκό  συμμετείχαν  οι   :Tερζίδης Τάσος στο στάδιο 595  ,Σβεντζούρης Ηλίας στο στάδιο 596, Κόκκινος Αθανάσιος στο στάδιο 597, Τσανή Ντίνα-Ζώτος Νίκος-Έλενα ΚουτρούμπαΓιάννης Πασσάς στο στάδιο 598, Λελεντζής Γιώργος στο στάδιο 599, Δελήμπασης Κωνσταντίνος στο στάσιο 600 .

     

 

Exit mobile version