Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

O κ.Χρήστος Κρίγκας υποψήφιος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

 

Μήνας εκλογών ο Δεκέμβρης για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, συγκεκριμένα  διεξάγονται πανελλαδικά την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 .

Υποψήφιος στις εκλογές είναι ο συντοπίτης μας οικονομολόγος  κ.Κρίγκας Χρήστος όπου μετά την πρόταση που του έγινε από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Κολλια  Κωνσταντίνο αποφάσισε να  κατεβαίνει  με την  Δημοκρατική Κίνηση   Οικονομολόγων ΔΗΚΙΟ  υποψήφιος στο Περιφερειακό τμήμα Αττικής, ψηφιζόμενος και πανελλαδικά, διεκδικώντας την ψήφο των οικονομολόγων, των λογιστών και όλων των πτυχιούχων οικονομικών σχολών.

«Κουβαλάει» στους ώμους μία απόλυτα  πολύχρονη επιτυχημένη πορεία στον χώρο του  και φυσικά ένα πλούσιο βιογραφικό  

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, κάνοντας αναφορά στην υποψηφιότητα του  γράφει:

<<Από την πλευρά μου για τις εκλογές της επόμενης Κυριακής 15/12 08:00-18:00 στο Ζάππειο, αναφέρω μόνο ότι θα συνεχίσω να κάνω ό,τι κάνω τόσα χρόνια με την επαγγελματική μου στάση, να αναδεικνείω τον ρόλο του σύγχρονου Λογιστή -Φοροτεχνικού.>>

Η ομάδα του mirmidones.gr  εύχεται  καλή επιτυχία στο κ. Κρίγκα .

 

Σύντομο βιογραφικό 

Πτυχιούχος  πανεπιστημίου Αιγαίου Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε θέματα ελεγκτικής λογιστικής.

Μεταπτυχιακό στη «Διοίκηση και Διαχείριση Οικονομικών Μονάδων και Οργανισμών του Ε.Κ.Π.Α. MBA in accounting. Ολοκλήρωση του κύκλου εξειδίκευσης του ΑΙΑ The International Financial Reporting Standards (IFRS)΅.

Λογιστής – Φοροτεχνικός Α’ Τάξης, συνιδρυτής της KnK Accounting. Aσκώ το επάγγελμα από το 2000 ως Λογιστής-Φοροτεχνικός και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε λογιστικά και φορολογικά θέματα.

Παράλληλα συνεργάζομαι  ως εισηγητής στον φορολογικό σχεδιασμό start up επιχειρήσεων με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο – Ε.Κ.Π.Α. στο πρόγραμμα «Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» από το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ).

Αρθρογραφεί  για φορολογικά θέματα σε εφημερίδες  και ιστοσελίδες και φυσικά τον  βλέπουμε  συχνά   σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

Exit mobile version