Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

KQS Analytics μια νέα στατιστική εταιρεία με άρωμα ………..Φθιώτιδας

 Η KQS Analytics, αποτελεί μια στατιστική εταιρεία επιστημονικών αναλύσεων και ερευνών αγοράς.

Με έμφαση την διαρκή και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες  της η KQS Analytics  μπορεί  να δημιουργήσει  στατιστικές έρευνες που ικανοποιούν τις ανάγκες σας καθώς και να αναλύσουν  για εσάς τα δεδομένα σας (όπως ερωτηματολόγια και μετρήσεις) παρουσιάζοντας τα απαραίτητα στατιστικά αποτελέσματα που αναδεικνύουν την αξία και ενισχύουν την αξιοπιστία της έρευνάς σας.

Η εταιρεία KQS Analytics  εκτός από την χρήση στατιστικών λογισμικών έχει αναπτύξει το δικό της λογισμικό ανάλυσης δεδομένων συνδυάζοντας καινοτόμες ιδέες και μεθόδους για την παραγωγή αξιόπιστων και αντιπροσωπευτικών αποτελεσμάτων.

Με έμφαση στην υψηλή επιστημονική κατάρτιση στους τομείς των Μαθηματικών, της Στατιστικής και της Ανάλυσης Δεδομένων, μπορουν να διεξάγουμε  στατιστικές αναλύσεις δειγματοληπτικής φύσης (αναλύσεις ερωτηματολογίων, έρευνα αγοράς, έρευνα ικανοποίησης πελατών και αξιολόγησης προϊόντων και λοιπά) καθώς και αναλύσεις δεδομένων – μετρήσεων που ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών τομέων.

   Οι αναλύσεις διεξάγονται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό με άριστες μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς των Μαθηματικών, της Στατιστικής και της Ανάλυσης Δεδομένων με επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και συνεργασίες με ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια. Η συνεχής μάθηση, η βελτίωση και η εξέλιξη των ικανοτήτων στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων αποτελεί ένα από τα ισχυρά χαρακτηριστικά της εταιρείας ενισχύοντας έτσι το εύρος των δυνατοτήτων  για παροχή στατιστικών αναλύσεων υψηλού επιπέδου.

Aκολουθήστε το mirmidones.gr σε facebook  instagram και YouTube

Παρεχόμενες υπηρεσίες KQS Analytics  

Στατιστικές Αναλύσεις Δεδομένων (Data Analysis)
Αναλαμβάνονται στατιστικές αναλύσεις δεδομένων με χρήση προηγμένων μεθόδων στατιστικής και μηχανικής μάθησης που διερευνούν το σκοπό της συλλογής των δεδομένων.

Στατιστικές Αναλύσεις Ερωτηματολογίων (Survey Data Analysis)
Αναλαμβάνονται στατιστικές αναλύσεις ερωτηματολογίων παντός τύπου τα οποία έχουν δημιουργήσει ιδιωτικοί ή δημόσιοι φορείς και έχουν συλλέξει τα αντίστοιχα δεδομένα. Κατά την ανάλυση εφαρμόζονται προηγμένες μέθοδοι στατιστικής και μηχανικής μάθησης καθώς και αναλαμβάνονται η κωδικοποίηση και το καθάρισμα των δεδομένων.

Έρευνα Αγοράς/ Έρευνα βελτιστοποίησης– απόδοσης– προώθησης προϊόντων/υπηρεσιών (Market Research Survey).
Αναλαμβάνεται η δημιουργία δειγματοληπτικών ερευνών αγοράς σύμφωνα με την οποία η διοργανώτρια εταιρεία αναλαμβάνει την κατάρτιση ειδικού ερευνητικού ερωτηματολογίου στα πλαίσια της αντίστοιχης έρευνας, την συλλογή δεδομένων σύμφωνα με το target group που στοχεύετε η διερεύνηση των ζητημάτων καθώς και η στατιστική επεξεργασία αυτών με χρήση προηγμένων μεθόδων στατιστικής και μηχανικής μάθησης. Ειδική περίπτωση της έρευνας αγοράς αποτελεί και η έρευνα προώθησης-απόδοσης και βελτιστοποίησης προϊόντων όπου η διοργανώτρια εταιρεία αναλαμβάνει την συλλογή δεδομένων, την στατιστική επεξεργασία αυτών και την κατάρτιση ενός ειδικού ερευνητικού ερωτηματολογίου που σκοπό έχει να προωθήσει το προϊόν βάση των χαρακτηριστικών του στο αντίστοιχο κοινό ενδιαφέροντος (target group), να εξετάσει την απόδοση του και να το βελτιστοποιήσει βάση των κριτικών και των παρατηρήσεων των αγοραστών.

Δημοσκοπήσεις/ δειγματοληπτικές έρευνες ( Gallop-Sampling Surveys)
Αναλαμβάνονται δειγματοληπτικές έρευνες και δημοσκοπήσεις παντός τύπου με την δημιουργία ειδικού ερευνητικού ερωτηματολογίου, την συλλογή δεδομένων βάση του κοινού ενδιαφέροντος, και την στατιστική επεξεργασία αυτών με χρήση προηγμένων μεθόδων στατιστικής και μηχανικής μάθησης. Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους τους φορείς είτε ιδιωτικούς είτε δημόσιους οι οποίοι θέλουν να διερευνήσουν ένα ζήτημα ενδιαφέροντος.

Έρευνα αξιολόγησης υπηρεσιών/ προϊόντων και ικανοποίησης πελατών (Customer Satisfaction Survey)
Αναλαμβάνονται δειγματοληπτικές έρευνες με κοινό ενδιαφέροντος τους πελάτες μιας επιχείρησης. Σκοπός αυτού του είδους ερευνών είναι η αναλυτική διερεύνηση των απόψεων των πελατών για το πώς αντικειμενικά αξιολογούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μιας εταιρείας, την συνολική ικανοποίηση τους. Μια τέτοια έρευνα μπορεί να αναδείξει χαρακτηριστικά και παράγοντες σχετικά με το τι προτιμούν οι πελάτες, τι είναι αυτό που τους δυσανασχετεί με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και χρίζει βελτίωσης, ποιες μπορεί να είναι κάποιες πρόσθετες υπηρεσίες που οι πελάτες θέλουν και δεν τις διαθέτει η εταιρεία, ποιοι είναι οι παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν στην βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών και την αύξηση των αγορών τους από την εταιρεία και άλλα σχετικά ζητήματα. Ακόμη, υποενότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας αποτελεί η μεμονωμένη έρευνα παραπόνων που η διοργανώτρια επικεντρώνεται στα παράπονα των πελατών και την περαιτέρω διερεύνηση και παρουσίαση αυτών μέσω στατιστικής επεξεργασίας με στόχο την επίλυση τους από την εταιρεία παροχής των αντίστοιχων υπηρεσιών.

Σεμινάρια Στατιστικής
Αναλαμβάνονται επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαίδευσης προσωπικού στον τομέα στατιστικής για την εκτέλεση αποδοτικών επαγγελματικών διαδικασιών. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που απασχολούν προσωπικό είτε είναι ατομικές εταιρείες και χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις στατιστικής για την λήψη αποφάσεων, την εκτέλεση αξιόπιστων στατιστικών επεξεργασιών και την ερμηνεία αποτελεσμάτων με σκοπό την δημιουργία στρατηγικών ζητημάτων.

Ο ιδρυτής της εταιρίας είναι  ο  Ιωάννης Καραγιώτας από την Ομβριακή Δομοκού   ένα λαμπρό μυαλό  με όραμα  και στόχους  που δεν εφισυχάζεται ποτέ. Είναι 26 ετών, γεννήθηκε στην Λάρισα και μεγάλωσε στην Ομβριακή Δομοκού.

Αποφοίτησε το 2012 από το Λύκειο Δομοκού και ακολούθησε προπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Μαθηματικών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Κατά τις προπτυχιακές σπουδές του, ακολούθησε τον τομέα «Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα», αρίστευσε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του, το 2016, στα 3.5 χρόνια και βαθμό 8.34/10.0.

Στην συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα «Στατιστική και Μοντελοποίηση» του ίδιου τμήματος όπου και αρίστευσε, αποφοιτώντας 1ος, το 2018, με βαθμό 10.0/10.0. Κατά το μεταπτυχιακό του εξειδικεύτηκε σε θέματα πολυδιάστατης στατιστικής, μηχανικής μάθησης, μαθηματικής μοντελοποίησης, ανάλυσης χρονοσειρών, θεωρίας πληροφορίας, δειγματοληψίας και ανάλυσης δειγματοληπτικών δεδομένων.

Εκπόνησε την διπλωματική του εργασία σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου και εργάσθηκε στην ανάλυση μη παραμετρικής αιτιότητας για πολυδιάστατες χρονοσειρές από πολυμεταβλητά χαοτικά δυναμικά συστήματα με εφαρμογή σε οικονομικά δεδομένα. Κατά την διάρκεια των σπουδών του εργάσθηκε πάνω σε πληθώρα εργασιών και ερευνών σε θέματα στατιστικών αναλύσεων και δειγματοληπτικών ερευνών ακαδημαϊκού και ερευνητικού ενδιαφέροντος ενώ παράλληλα υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης-ερευνητής στατιστικής marketing στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Ακόμη υπήρξε συ-συγγραφέας σε επιστημονικές δημοσιεύσεις, ενώ κάποιες βρίσκονται σε εξέλιξη. Μετά το πέρας των σπουδών και της στρατιωτικής του θητείας, δούλεψε στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Εθνικό Κέντρο Ερευνών και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΠΤΗΛ/ ΕΚΕΤΑ) ως βοηθός ερευνητή όπου και εργάσθηκε σε θέματα επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, στατιστικής και βιοστατιστικής, θεωρίας πιθανοτήτων και μηχανικής μάθησης σε γλώσσα Python.

Έχει προταθεί να συνεχίσει διδακτορικές σπουδές καθώς και καριέρα στατιστικού αναλυτή σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του εξωτερικού, απορρίπτοντας και τις δυο κατευθύνσεις για να ξεκινήσει το δικό του επιχειρηματικό project στην Ελλάδα. Από τα τέλη του 2019 συνέχισε να εργάζεται αυτόνομα ως στατιστικός αναλυτής για αναλύσεις δεδομένων-μετρήσεων και δειγματοληπτικών δεδομένων με χρήση ερωτηματολογίων,  ενώ τον Σεπτέμβριο του 2020 ίδρυσε μόνος του, την εταιρεία στατιστικών αναλύσεων, δημοσκοπήσεων, δειγματοληπτικών ερευνών και έρευνας αγοράς, KQS Analytics, με έδρα την Θεσσαλονίκη.

 

kqsanalytics

 

Διεύθυνση:Χαλκίδη 32,
54249, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

E-mail:info.kqsanalytics@gmail.com

Tηλ: +30 697-2610-585/ 694-5413-728

 

Exit mobile version