Πρίν από περίπου 2 ώρες ( 17:00 μ.μ ) θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στα Μεταλλεία Δομοκού. Δυστυχώς δύο άνθρωποι από την περιοχή μας χάσανε την ζωή τους σε ένα τροχαίο με μεγάλη φροδρότητα μεταξύ ενός επιβατικού οχήματος και ενός φορτηγού.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας όπου το mirmidones.gr το τροχαίο συνέβη όταν το όχημα προσπάθησε να περάσει την εθνική από τον δρόμο που οδηγεί από την Μάκριση προς το Λαμία , όταν εκείνη την ώρα διερχόμενη νταλίκα προς Καρδίτσα περνούσε και χτύπησε το όχημα πλαγίως στην πλευρά του οδηγού.
Ο θάνατος των δύο επιβατών ήταν άμεσος και οι αστυνομικοί μας είπαν ότι ανίκρυσαν πολύ σκληρές εικόνες.
Στο σημείο έχει σχεδόν σταματήσει η κυκλοφορία και η ουρά προς Αθήνα ξεπερνάει τα 2 χλμ.
Ελπίζουμε να μην υπάρξει άλλο ατύχημα σε ένα σημείο που απαιτεί μεγάλη προσοχή.
( Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν έχουν την καλύτερη ανάλυση, αλλά δεν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε φλας γιατί οι εικόνες ήταν πάρα πολύ σκληρές. )






