Η αποκατάσταση των ζημιών του Δομοκού στην Βουλή
Το ΠΑΣΟΚ μετά την επίσκεψη του βουλευτή Ρεθύμνου Χνάρη Μανώλη (υπεύθυνου αγροτικού για το κοινοβούλιο για το ΠΑΣΟΚ) , στην περιοχή του Δομοκού και κατόπιν επιμονής των ανθρώπων της περιοχής, προχώρησε σε ανάφορές στην βουλή για τα αιτήματα που διατυπώθηκαν από τον Δήμο Δομοκού σε συνεργασία με του αγρότες.
Έμπρακτα δίπλα στους αγρότες , διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την ανάπτυξη της υπαίθρου. Σε διάστημα είκοσι πέντε ημερών από την αναφορά του βουλευτή κυρίου Χνάρη είναι υποχρεωμένοι οι υπουργοί να απαντήσουν στις αναφορές.
Επιτέλους η φωνή των αγροτών έφτασε στα αρμόδια αυτιά και περιμένουμε τις απαντήσεις τους. Ευχαριστούμε τον κύριο Χνάρη για την ενημέρωσή μας και την άμεση και ουσιαστική παρέμβασή του.




