Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

3 λόγοι που η παρουσία στο Internet είναι απαραίτητη για τις μικρές επιχειρήσεις. | Γράφει ο Μαργαρίτης Γεώργιος

Η διαχείριση μια μικρής επιχείρησης δεν είναι εύκολη υπόθεση και η λίστα με τα απαιραίτητα πράγματα που πρέπει να γίνουν δεν σταματάει ποτέ. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δικαιολογία όσον αφορά την online ταυτότητα τις επιχείρησης σας. Ξεκινώντας από την ιστοσελίδα είναι απόλυτως αναγκαίο να τοποθετήσετε την επιχείρηση σας σε μια δυνατή και επαγγελματική κατεύθυνση όπου θα δίνει στους πελάτες σας περισσότερους λόγους να εμπιστευτούν την εταιρία σας.

Η πρώτη εντύπωση μετράει.

Η αλήθεια είναι ότι ζούμε σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι ψάχνουν στο Google προτού αγοράσουν. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει η πρώτη εντύπωση να είναι η καλύτερη δυνατή. Βλέποντας την ιστοσελίδα σας οι πελάτες κρίνουν αν θα πρέπει να επισκεφτούν το κατάστημα σας, το εστιατόριο η το γραφείο σας. Είναι πιθανό να σας αγνοήσουν εάν η ιστοσελίδα σας δεν αντανακλά τbuss1ον αέρα τις επιχείρησή σας.

Το παράθυρο αγορών έχει αλλάξει

Οι βόλτες στα μαγαζιά και στις βιτρίνες δεν είναι πλέον ο μοναδικός τρόπος όπου οι άνθρωποι κάνουν τις αγορές τους. Οι μηχανές αναζήτησης βοηθάνε τους καταναλωτές να σχεδιάσουν την επόμενη αγορά τους. Είναι αναγκαίο η παρουσία στις μηχανές αναζήτησης να είναι σωστά δομημένη και όσο το δυνατόν σε υψηλότερες θέσεις. Το 80% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιεί τις  μηχανές αναζήτησης για να βρεί το προιόν που θέλει να αγοράσει. Επιπλέον η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να περιλαμβάνει πέρα από την διεύθυση στο internet (URL) και την πραγματική διεύθυνση καθώς και ενδεχόμενες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έλλειψη ιστοσελίδας = λιγότερες ευκαιρίες

Είναι σαφές ότι εάν δεν έχετε μια ιστοσελίδα χάνεται ένα μεγάλο euros από ευκαιρίες και πελάτες που θα θέλανε να συνεργαστούν μαζί σας. Παρόλα αυτά ακόμη και ένα κακό site είναι χειρότερο από το να μην υπάρχει καθόλου. Ο λόγος είναι ότι ένα πρόχειρο και αρχαίο site δείχνει ακριβώς το ίδιο πρόσωπο και για την επιχείρηση σας.
Είτε έχετε μια επιχείρηση που διαχειρίζεστε μονο εσείς, είτε έχετε 100 εργαζομενους μια όμορφα και λειτουργικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα είναι αρκετή στο να συστήσει σωστά την επιχείρηση σας στους υποψήφιους πελάτες.

 

Μαργαρίτης Γεώργιος

IT Consultant

6984575077

gmargo.com

Exit mobile version