Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Φθιώτιδα: Ποια πασίγνωστη γιατρίνα έγινε….πρεσβυτέρα(εικόνες)

Στον Ιστορικό τόπο των Θερμοπυλών, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, χειροτονήθηκε χθες από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, ο Δημήτριος Νασόπουλος, σύζυγος της  Ιατρού κ. Αλεξάνδρας Βεντούρη – Νασοπούλου, από την Ανατολική Φθιώτιδα.

Η Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου εκτός από γιατρός, είναι και πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας, καθώς και επικεφαλής παράταξης στο Δήμο Στυλίδας.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μεταξύ των πιστών παρέστησαν: ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Ηλίας Κυρμανίδης, ο Υπεύθυνος Αντιπεριφεριεάρχης Πολιτικής Προστασίας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Λαμιέων κ. Αθανάσιος Ντούζγος, Γραμματεύς του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος, η Δήμαρχος Στυλίδος κ. Βιργινία Στεργίου, ο Πρόεδρος της Δ.Δ. Θερμοπυλών κ. Ανδρέας Μακρής, καθώς και ο Νομικός κ. Δημήτριος Δρακάκης, Πρόεδρος της Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στη Λαμία.

   ΠΗΓΗ lamianow.gr

Exit mobile version