Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Φάρσαλα: OB GYN CARE το σύγχρονο Μαιευτικό – Γυναικολογικό Ιατρείο του Γεώργιου Κ. Κοντόπουλου

Το Μαιευτικό / Γυναικολογικό Ιατρείο OB/GYN CARE  λειτουργεί από 18/04/2022. Υπεύθυνος του ιατρείου είναι ο Φαρσαλινής καταγωγής Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος Γεώργιος Κ. Κοντόπουλος.

Ο ιατρός γεννήθηκε στην Λάρισα  και μεγάλωσε στα Φάρσαλα, όπου και αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Φαρσάλων. Εισήχθει με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων και αποφοίτησε το 2012.

Συνέχισε την εκπαίδευση του με την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Εξέτισε μέρος της υπηρεσίας υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, ενώ συνέχισε την εκπαίδευση του στην ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στην Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας απ’ όπου και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας του Μαιευτήρα- Χειρουργού Γυναικολόγου κατόπιν εξετάσεων.

Στην συνέχεια εργάστηκε ως Επιμελητής Β’ στην Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μέχρι τις 13/04/2022

Είναι κάτοχος του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο : Βιολογία της Αναπαραγωγής- Βιοδείκτες στη Μαευτική και Γυναικολογία – Περιγεννητική Ιατρική, με Άριστα από τη Σχολή Επιστημών Υγείας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Από τον Νοέμβριο του 2021 είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου και διαθέτει πιστοποίηση στην διαγνωστική κολποσκόπηση την οποία έλαβε κατόπιν εξετάσεων.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος θεωρητικών και πρακτικών  σεμιναρίων με έμφαση στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική στην Γυναικολογία και στην Υστεροσκόπηση. Επίσης είχε ενεργή συμμετοχή σε συγγραφικές ομάδες αναρτημένων ανακοινώσεων σε συνέδρια, καθώς και σε επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο Μαιευτικό – Γυναικολογικό Ιατρείο OB/GYN CARE παρέχονται  υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης μαιευτικών και γυναικολογικών προβλημάτων, με γνώμονα τον σεβασμό σε όλες τις γυναίκες, όλων των ηλικιών από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Πλήρη γυναικολογικό έλεγχο

3D/4D- HD live Υπερηχογράφημα

Κολποσκόπηση

Λαπαροσκοπική Χειρουργική

Υστεροσκόπηση

Αντιμετώπιση διαταραχών εμμήνου ρύσεως

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Ινομυώματα

Κύστεις ωοθηκών

Ενδομητρίωση

Τεστ ΠΑΠ- Thin Prep

Εμμηνόπαυση

Αντισύλληψη

Διερεύνηση και αντιμετώπιση Υπογονιμότητας

Πλήρης παρακολούθηση στην Εγκυμοσύνη – Τοκετός – Λοχεία

Προετοιμασία Γονεϊκότητας- Ψυχοπροφυλακτική- Συμβουλευτική Θηλασμού

Καρδιοτοκογραφικός έλεγχος εμβρύου

Στόχος του Ιατρού ήταν να δημιουργήσει έναν άνετο και φιλόξενο χώρο, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα διάγνωσης και θεραπείας, με σκοπό την φροντίδα της γυναίκας σε κάθε φάση της ζωής της.

Ρήγα Φεραίου 9 (έναντι Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής), Φάρσαλα

Τηλ. Επικοινωνίας: 2491301174 – 6973500695

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα: 09.00-14.00 και 18.00-21.00

Τρίτη: 09.00-14.00

Τετάρτη: 09.00-14.00 και 18.00-21.00

Πέμπτη: 09.00-14.00 και 18.00-21.00

Παρασκευή: 09.00-14.00 και 18.00-21.00

Κατόπιν ραντεβού

Exit mobile version