Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Υπηρεσίες πραγματογνώμονα σε τιμές ακινήτων

 

Ονομάζομαι Φλέγγας Δημήτριος ζω και εργάζομαι στην Στυλίδα Φθιώτιδας. Είμαι διπλωματούχος του ΤΕΙ της ΑΘΗΝΑΣ στο τμήμα ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (MARKETING). Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρώ γραφείο στην πόλη της Στυλίδας με αντικείμενο δραστηριότητας Ασφαλιστικός Πράκτορας, Μεσίτης Ακινήτων και Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Από Το 2014  ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της εποχής είμαι μέλος της (N.A.R) Ένωση Κτηματομεσιτών Αμερικής που εκπροσωπείται από την (Ε.Π.Π.Α) Ένωση Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας ως εκτιμητής τιμών ακινήτων. Από τότε έως σήμερα έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώσει εκτιμήσεις τιμών ακινήτων για λογαριασμό φυσικών και νομικών προσώπων.

Από το 2014 είμαι εγγεγραμμένος στο μητρώο εκτιμητών ακινήτων στο Πρωτοδικείο και την Εισαγγελία Λαμίας. Εξειδικεύομαι σε εκτιμήσεις ακινήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, και σε συνεργασία με συναδέλφους εκτιμητές εγγεγραμμένους στο μητρώο εκτιμητών του υπουργείου Οικονομικών αναλαμβάνουμε και εκτιμήσεις ακινήτων σε όλη την επικράτεια. Επιγραμματικά αναφέρω τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 

Αναλαμβάνουμε εκτιμήσεις ακινήτων για λογαριασμό φυσικών ή νομικών προσώπων:

Φλέγγας Δημήτριος
Ασφαλιστικός Πράκτορας, Μεσίτης Ακινήτων, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Πιστοποιημένος Πραγματογνώμονας Τιμών Ακινήτων,
Πιστοποιημένος στην Διαχείριση Κατοικιών και Μικρών Επενδυτικών Ακινήτων.
Λαμίας 32, Στυλίδα, ΤΚ:35300
Τηλ.2238023240, Κιν.698 5074 272
e-mail: fleggasd@gmail.com
Exit mobile version