Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Τι φοβόνται συνεργάτες του Πρωθυπουργού – Τι λένε για τα 4 μυστικά ραντεβού με Ψυχάρη!

 

Clipboard46-600x278

Με διώξεις ακόμα και με φυλακίσεις προειδοποιεί το Μαξίμου για το ενδεχόμενο που ο μεγαλοεκδότης Σταύρος Ψυχάρης αποφασίσει να δημοσιοποιήσει μυστικά καταγεγραμμένο υλικό.
«Υπενθυμίζεται ότι αποτελεί κακούργημα όποιος το κάνει, να πάει και μέσα» λένε χαρακτηριστικά πηγές από το Μαξίμου ενώ αναφορικά με τον τρόπο που αναδείχτηκε το θέμα από το ΒΗΜΑ υποστηρίζουν ότι «αποτελεί ευθεία απειλή και ευθεία προσβολή προς τον πρωθυπουργό. Ας εξακολουθήσει. Θα έχουμε και άλλα. Μπαίνει ζήτημα Δικαιοσύνης αν ένας, επειδή έχει ένας έντυπο, θέλει να εκβιάζει τον πρωθυπουργό της χώρας».
«Πρέπει να αποδομηθεί όλο το σύστημα της διαπλοκής, και να ελεύθερη να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη, χωρίς να μπλοκάρεται όπως ίσως γινόταν στο παρελθόν. Στόχος της διαπλοκής είναι να φανεί ότι όλοι είναι ίδιοι», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Τι λέει το Μαξίμου για τις συναντήσεις

Παράλληλα, εξαπολύουν επίθεση και στη ΝΔ σημειώνοντας πως: «Οι μηχανισμοί που λειτουργούσαν στη ΝΔ τόσα χρόνια προφανώς υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς Ψυχάρη», ενώ για τις συναντήσεις μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πρωθυπουργού υποστηρίζουν:

Και για το ζήτημα του κυκλώματος εκβιαστών δημοσιογράφων όμως η Κυβέρνηση εγκαλεί και πάλι τη ΝΔ. «σπάει ένα απόστημα -υποστηρίζουν κυβερνητικές πηγές- όπως δείχνουν και τα τιμολόγια. Και το ξέρουν πολλοί. Να απολογηθεί η ΝΔ ως κόμμα».

Εξώδικο Παππά στον ΔΟΛ

Στο μεταξύ, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απέστειλε σήμερα εξώδικο στο ΔΟΛ, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα των εφημερίδων του συγκροτήματος, αναφορικά με την υπόθεση εκβιασμών στην οποία φέρεται να εμπλέκονται δημοσιογράφοι.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε προαναγγείλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη από την περασμένη Πέμπτη, καθώς όπως είχε πει «οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και στο πρόσωπό του συνεχίζονται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες».

Επίσης, ο κ. Παππάς, μιλώντας την περασμένη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου. Υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι ζουν στα σαλόνια. Αλλά αυτά τα κατά φαντασίαν σαλόνια είναι ο βούρκος τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα. Τόσο το καλύτερο γι” αυτούς».

 

ΠΗΓΗ  crashonline.gr

 

Exit mobile version