Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Το 1st World Real Estate Investors Meet UP – 2024 έρχεται τον Οκτώβριο στην Κεντρική Ελλάδα, στη Λαμία!

 

Η πρώτη συνάντηση, με διεθνή συμμετοχή των επενδυτών στο χώρο του Real Estate είναι γεγονός!

Με πρωταρχικό σκοπό τη συνάντηση επενδυτών στο χώρο των ακινήτων από όλο τον κόσμο και την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και καλών πρακτικών φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα με έμφαση σε συγκεκριμένες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Η Φθιώτιδα, η βόρεια Βοιωτία και η ανατολική Φωκίδα είναι οι περιοχές που σκοπεύει να προβάλει το 1st World Real Estate Investors Meet UP – 2024. Πιο συγκεκριμένα η περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας στις παρυφές του Παρνασσού – η βορειοδυτική Βοιωτία με την Αράχωβα και το Λιβάδι και η περιοχή των Δελφών στη Φωκίδα διαθέτουν πολλά επενδυτικά ακίνητα, τα οποία έχουν βρεθεί κατά καιρούς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για τους Έλληνες επενδυτές όσο και για πολλούς ξένους, κυρίως Αμερικανούς και Ισραηλινούς.

Το 1st World Real Estate Investors Meet UP – 2024 θέλει και μπορεί να αναδείξει τις επενδυτικές ευκαιρίες στις περιοχές αυτές και να τις καταστήσει προορισμό εξοχικής αλλά και μόνιμης κατοικίας. Οι περιοχές αυτές βρίσκονται στην καρδιά της Ελλάδας, στην Κεντρική – Ηπειρωτική χώρα, κοντά σε μεταφορικούς άξονες, που συνεχώς αναβαθμίζονται προσφέροντας άνεση και ασφάλεια τόσο στις μεταφορές ανθρώπων όσο και εμπορευμάτων και αγαθών. Οι συμπληρωματικές, υποστηρικτικές υποδομές αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο για να είναι ελκυστικό ένα επενδυτικό ακίνητο και στις προαναφερόμενες περιοχές βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Το 1st World Real Estate Investors Meet UP – 2024 εκτός από την προβολή της Κεντρικής Ελλάδας ως επενδυτικό προορισμό σε ακίνητα φιλοδοξεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες Real Estate Investors και την απαραίτητη γνώση τόσο για τη συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος όσο και γενικότερα για τις εξελίξεις στο χώρο του Real Estate. Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται εκτός των στοχευμένων θεματικών ενοτήτων με τη διεξαγωγή του  1st MLS Europe Meeting in GreeceΤο συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί σταθμό στη συνεχιζόμενη εκπαιδευτική διαδικασία ενός Κτηματομεσίτη Ακινήτων. Η δια βίου μάθηση και επαγγελματική κατάρτιση, όπως σε όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς κλάδους έτσι και στον κτηματομεσιτικό κλάδο θεωρείται απαραίτητη.

Για να παρακολουθήσεις το 1st MLS Europe Meeting in Greece στα πλαίσια του 1st World Real Estate Investors Meet UP – 2024 κλείσε από τώρα τη θέση σου σε προνομιακή τιμή* (*για τα μέλη ΕΠΠΑ).

Η θεματολογία του 1st World Real Estate Investors Meet UP – 2024 είναι επίκαιρη και καλύπτει όλες τις πτυχές του Real Estate:

Παρακολουθείστε εδώ όλη την ενημέρωση για το 1st World Real Estate Investors Meet UP – 2024.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα σχετικά με το 1st World Real Estate Investors Meet UP – 2024.

ΠΗΓΗ:investincentralgreece.gr

Exit mobile version