Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Παραρτήματος του Ωδείου της Ι.Μ. Φθιώτιδας στην Ομβριακή Δομοκού.

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Παραρτήματος του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας «Γερμανός ο Μελωδός», που ιδρύεται  με πρωτοβουλία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών.

Αφορμή για την δημιουργία του νέου αυτού παραρτήματος στην περιοχή του Δομοκού, ήταν η μαζική συμμετοχή των παιδιών του Νηπιαγωγείου Ομβριακής στον Μαθητικό Διαγωνισμό  που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση και τα  οποία πήραν πρώτο βραβείο και  έλαβαν υποτροφίες για μουσικές σπουδές στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Aκολουθήστε το mirmidones.gr σε facebook  instagram και YouTube

Αυτό έδωσε την ιδέα και το έναυσμα στον Σεβασμιώτατο, αντί τα παιδιά να φοιτήσουν στην έδρα του Ωδείου, στη Ν. Άμπλιανη Λαμίας, να ιδρυθεί ένα ακόμη παράρτημα, στην Ομβριακή.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου  στις 17:30’ στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου του Δήμου Δομοκού στην Ομβριακή ,  με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας με τους συμμετέχοντες να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αποδεικτικό rapid test.

 

 

 

Exit mobile version