Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για το 2ο Συνέδριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

   Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί στις 13,14,15 και16 Οκτωβρίου 2016 στο στάδιο του TAE KWO DO.

Τη Δευτέρα 5/9/2016 συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την οργάνωση των διαδικασιών συζήτησης των θέσεων στη Φθιώτιδα.

Οι θέσεις, δηλαδή τα προσυνεδριακά κείμενα, για το Συνέδριο  έχουν ήδη δημοσιευτεί από τις αρχές Ιουλίου και  αφορούν: – τον απολογισμό από το 1ο Συνέδριο μέχρι σήμερα, – το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο επόμενο διάστημα στη χώρα και στην Ευρώπη, – το Κόμμα, συνολικά και –  τις αναγκαίες προγραμματικές τομές στην επόμενη τριετία.

Ο προσυνεδριακός διάλογος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη μέσα από τις εφημερίδες “Αυγή” και “Εποχή” και την ιστοσελίδα του κόμματος. Στο διάλογο αυτό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επιθυμεί .

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εκτίμησε ότι  μέσα σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, καθίσταται πιο αναγκαίο από ποτέ το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στους πολίτες ώστε η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια και η εφαρμογή ενός προγράμματος που θα έχει στο επίκεντρο τη δίκαιη ανάπτυξη να γίνει κτήμα τους.

Οι διαδικασίες συζήτησης των θεμάτων του συνεδρίου από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα περιλαμβάνουν διαδοχικές ανοιχτές συνελεύσεις των οργανώσεων οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, ψηφοφορίες για τα θέματα του συνεδρίου, εκδηλώσεις  και εκλογή των αντιπροσώπων κάθε οργάνωσης για το 2ο Συνέδριο.

Η Ν.Ε Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ:

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ

Exit mobile version