Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Στο αγαπημένο του χωριό στο Νέο Κρίκελο η κηδεία του Γρηγόρη Τσιμιτσέλη

Σοκ στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, στην είδηση ότι ο πρώην αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Γρηγόρης Τσιμιτσέλης σε ηλικία 57 χρόνων έφυγε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας μετά από σύντομη μάχη με τον κορωνοϊό.

Είχε διαγνωστεί με κορωνoϊό και διακομίσθηκε στην Μονά covid του Νοσοκομείου Λαμίας. Δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και υπήρχε αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει…

Όμως απροσδόκητα η κατάσταση του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας την περασμένη εβδομάδα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Τα πράγματα δεν πήγαν καλά και ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης δεν άντεξε με αποτέλεσμα το απόγευμα να γίνει γνωστό ότι κατέληξε.

Η κηδεία του θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου και ώρα 13:30′ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στο Νέο Κρίκελλο.

 

  Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Μακρακώμης Πάνος  Κοντογεώργος   αποχαιρέτησε το συνάδελφό και φίλο του Γρηγόρη 

«Καλό Ταξίδι Γρήγορη μας, καλό ταξίδι Ταξίαρχε μας ..
Θέλω να γράψω πολλά άλλα δεν βγαίνουν ..
Δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψουν τον πόνο που νιώσαμε όλοι οι συνάδελφοι σου όλοι οι φίλοι σου  στο άκουσμα της είδησης πως ο Γρηγορης  έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό στην εντατική.
Τι να γράψω για τον αδερφό και φίλο που μεγαλώσαμε μαζί , ερχόταν συνέχεια στην Γραμμένη στην αδελφή της μάνας του στην ίδια γειτονιά, και μετά βρεθήκαμε στις ίδιες υπηρεσίες στην Αστυνομία …
Αρχιφύλακας στο ΑΤ. Μακρακώμης, συνέχεια στον Άγιο Κωνσταντίνο,  ως ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ , μετά στο ΑΤ. Μακρακώμης ως Διοικητής , ακολούθως Καμμένα Βούρλα  ως Διοικητής, μετά στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Γενική στην Λαμία ..
Είναι άδικο,  πολύ άδικο δεν το χωράει ο νους μας και πονάει πολύ.
Εκ μέρους του Δήμου μας της  θερμά συλλυπητήρια στην μητέρα του πατέρα του αδελφή του και στους συγγενείς του .
Καλό ταξίδι αδερφέ , καλή αντάμωση  και Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου πιτσιρικά να παίζουμε στην πλατεία στην Γραμμένη ,  και θα σε θυμάμαι πάντα και για την ευγένεια σου, και για πολλά άλλα που περάσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια ….
»

Exit mobile version