Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Σοκ στο Γ.Ν Λαμίας -Ασθενής με κορωνοϊό πήδηξε από τον 2ο όροφο.

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης στο “Πέτρινο Κτίριο” του ΓΝ Λαμίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ ένας 61χρονος άνδρας πήδηξε από τον 2ο όροφο της κλινικής κορωνοιου έχοντας ως σκοπό να τερματίσει την ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος στον ακάλυπτο.

Παρότι μεταφέρθηκε άμεσα στα επείγοντα λίγη ώρα μετά ξεψύχησε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Λαμιώτη ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό και πριν πηδήξει παραλίγο να παρασύρει και μια νοσηλεύτρια που προσπάθησε να τον αποτρέψει.

Aκολουθήστε το mirmidones.gr σε facebook  instagram και YouTube

Οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο άνδρας που αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, είχε και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο 61χρονος Ι.Κ είχε εισαχθεί στον θάλαμο που χρησιμοποιείται για τους κρατούμενους των φυλακών και νοσηλευόταν μόνος του. Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν νοσηλεύτρια τον αντιλήφθηκε επιχείρησε να τον συγκρατήσει, ήταν όμως δύσκολο μιας και εκείνος βρισκόταν με το μισό και παραπάνω σώμα του έξω από το παράθυρο.

Δυστυχώς κατέληξε στο κενό…

ΠΗΓΗ lamianow.gr

Exit mobile version