Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Ρόδος: Μυστήριο με την εξαφάνιση 44χρονης μητέρας

Η γυναίκα αγνοείται από τη Δευτέρα. Το όχημά της βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε δύσβατη περιοχή.

Πέπλο μυστηρίου κυκλώνει την υπόθεση της εξαφάνισης μιας 44χρονης από τη Ρόδο, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα (16/01).

Οι έρευνες της αστυνομίας παραμένουν άκαρπες, ενώ πλέον έχει εκδοθεί και Silver Alert.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 44χρονη έφυγε από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της το πρωί της Δευτέρας για να πάει την κόρη της στο σχολείο.

Από τη στιγμή που άφησε το παιδί της στο σχολείο, τα ίχνη της έχουν χαθεί, αν και βοσκός φέρεται να κατέθεσε ότι το μεσημέρι της ίδιας μέρας η γυναίκα τού ζήτησε οδηγίες για να πάει σε μοναστήρι.

Καθώς έλειπε πολλές ώρες, ο σύζυγός της ειδοποίησε την αστυνομία.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε την Τετάρτη αναποδογυρισμένο σε μία δύσβατη περιοχή στη Μαλώνα. Το όχημα μεταφέρθηκε σε εργαστήρια της Αστυνομίας, σε αναζήτηση στοιχείων που θα ανοίξουν τις έρευνες προς νέα κατέυθυνση.

Οι αρχικές έρευνες των ομάδων διάσωσης και εθελοντών, δεν εντόπισαν στο δύσβατο σημείο κανένα ίχνος της γυναίκας ούτε σε μονατήρια στη γύρω περιοχή.

Παράλληλα, υπάρχουν μαρτυρίες ότι είδαν την 44χρονη το απόγευμα της Τετάρτης στην πόλη της Ρόδου, έξω από κομμωτήριο. Η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες για να επιβεβαιώσει την μαρτυρία.

Οι έρευνες συνεχίζονται και από εθελοντικές ομάδες, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Exit mobile version