Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θα απολογηθεί σήμερα μετά την αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε στην ανακρίτρια

Δε θα απολογηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας για την αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε στην ανακρίτρια.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της.

Να σημειωθεί ότι το αίτημα που κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας για την εξαίρεση της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, Ευγενίας Τζωρτζάτου, κρίνεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Συγκεκριμένα ζήτησε να εξεταστούν οι ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακόπουλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Τζωρτζάτου επιφυλάχθηκε.

Η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στη συνέχεια, κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, με την ανακρίτρια να ζητάει και μετά από αυτό να αρχίσει η απολογία της κατηγορούμενης και τελικά η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να προχωρά στην κατάθεση της αίτησης εξαιρέσεως της ανακρίτρια.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Exit mobile version