Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Ράλι Ακρόπολις: ” τούμπα” που δεν μεταδόθηκε , αποκλειστικά στο mirmidones.gr

Η σκόνη ακόμα δεν έχει καθίσει καλά καλά, μετά την ολοκλήρωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021.

Και πώς να καθίσει έτσι εύκολα, αφού στο «Ράλλυ των Θεών», τα πληρώματα έστειλαν τόσο ψηλά τη σκόνη που άγγιξε τον… Όλυμπο.

Είναι γνωστό πώς 20χρονος Φινλανδός της Toyota Κάλε Ροβάνπερα κατέκτησε την Κυριακή (12/9) το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021 κερδίζοντας παράλληλα και την Power Stage, εμπρός από τον Οττ Τάνακ της Hyundai και τον Σεμπαστιάν Οζιέ – ο οποίος έκανε στην Ελλάδα ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματός του.

Γνωστά είναι επίσης και τα ευτράπελα που συνόδευσαν την μεγάλη αυτή διοργάνωση όπως το  ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο (11/9)  στην απογευματινή ειδική της Παύλιανης (SS11) στη Λαμία, όταν ένα αυτοκίνητο σηκώθηκε στις δύο ρόδες στη στροφή, με τους θεατές να σπεύδουν γρήγορα να το επαναφέρουν.

Παρόμοια περίπτωση σημειώθηκε την δεύτερη μέρα  σε ειδική  αλλά ο οδηγός δεν στάθηκε τόσο τυχερός αφού δεν υπήρχαν θεατές να τον επαναφέρουν όπως συνέβη στην προηγούμενη περίπτωση. Ωστόσο το mirmidones.gr κατάφερε να έχει το αποκλειστικό πλάνο από τη στιγμή του ατυχήματος.

Δείτε το βίντεο αποκλειστικά στο mirmidones.gr

Aκολουθήστε το mirmidones.gr σε facebook  instagram και YouTube

 

Το mirmidones.gr ευχαριστεί  το φίλο και συνεργάτη Κώστα για τα αποκλειστικά πλάνα

Exit mobile version