Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Π.Ο.Ε.Σ. – Συνάντηση με τον βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, κ. Γεώργιο Κοτρωνιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Γεώργιο Κοτρωνιά συναντήθηκε, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, αντιπροσωπεία του ΔΣ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ανέστη Τσουκαράκη, τον Ταμία Στέφανο Τάκαρη, τον Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα Δημήτριο Μεθενίτη και το μέλος και Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α.) Παντελή Ζερβούδη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα, καθόσον ο κ. βουλευτής με έντονη δραστηριότητα ως έφεδρος, επανέφερε στη μνήμη του στιγμές της στρατιωτικής του θητείας. Η αντιπροσωπεία παρέδωσε υπόμνημα και ενημέρωσε τον ως άνω βουλευτή για τα προβλήματα που απασχολούν εν γένει τους στρατιωτικούς, μεταξύ των άλλων και για:

Ο κ. βουλευτής, με την αγάπη που τον διακρίνει για τον Έλληνα στρατιωτικό, δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας μας και θα προωθήσει άμεσα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας τα αιτήματά μας, προκειμένου μετά από τη μελέτη και επεξεργασία τους να τύχουν υιοθέτησης και επίλυσής, με τη διαβεβαίωση ότι οι επαφές των δύο (2) πλευρών θα συνεχιστούν στο μέλλον, προς όφελος των Ελλήνων στρατιωτικών.

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2021

Aκολουθήστε το mirmidones.gr σε facebook  instagram και YouTube

 ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΤΡΩΝΙΑ 22-2-2021 by ΠΟ ΕΣ on Scribd
Exit mobile version