Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Πρόγνωση καιρού

Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες:

 

article1935

Παρασκευή 20-11-2015

Καιρός: Γενικά αίθριος, βαθμιαία όμως στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο. Τοπικές ομίχλες το πρωί.
Άνεμοι: Αρχικά ασθενείς, γρήγορα νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σάββατο 21-11-2015
Καιρός: Στα δυτικά και βαθμιαία στα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στα δυτικά οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία και 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 22-11-2015
Καιρός: Στα δυτικά και βόρεια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη με τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Νότιοι-νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Στα δυτικά από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Δευτέρα 23-11-2015
Καιρός: Στα δυτικά, τα βόρεια, και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Στα δυτικά δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι-νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Zougla.gr

Exit mobile version