Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Προσοχή: Απατεώνες “χτυπούν” και πάλι στη Λαμία!

Προσοχή: Αν σας πάρουν τηλέφωνο και ακούσετε φωνή με λυγμούς  (κλάματα) ή σας πουν για ατύχημα είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

Απανωτά τηλεφωνήματα και πάλι στην περιοχή της Λαμίας από σπείρα απατεώνων, που τρομοκρατούν τα θύματα τους, με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Σαν τη Λερναία Ύδρα είναι οι απατεώνες που τηλεφωνούν στα σπίτια. Όσους και να πιάσεις αυτοί πολλαπλασιάζονται. Βέβαια και αν τους πιάσουν πάλι σε λίγο είναι έξω και συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους, αφού ουσιαστικά μένουν ατιμώρητοι.

Δυστυχώς στη Λαμία, που το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είχε ηρεμήσει λίγο, άρχισαν πάλι τα τηλεφωνήματα. Τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις αναφέρθηκαν σήμερα στο LamiaReport.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν μια γυναίκα που έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε βοήθεια. Σε άλλες περιπτώσεις έλεγαν ότι το παιδί τους προκάλεσε τροχαιο και ότι έπρεπε αν δώσουν χρήματα για να μην μπλέξει. Ευτυχώς σε όλες τις περιπτώσεις υποψήφια θύματα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μετά τις ερωτήσεις που έκαναν και έτσι έκλειναν το τηλέφωνο. Υπήρξαν όμως και περιπτώσεις που ηλικιωμένες γυναίκες τρομοκρατημένες έπαιρναν τηλέφωνο τα παιδιά τους να δουν αν είναι καλά.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξαν και κάποια θύματα που έπεσαν στην παγίδα των απατεώνων.

Προσοχή, όταν ακούσετε κλάματα στο τηλέφωνο ή καποιος να σας λέει ότι έγινε τροχαιο που εμπλακεί το παιδί σας, μην “τσιμπήσετε”. Ενημερώστε τους ηλικιωμένους γονείς σας, παππούδες και γιαγιάδες, να ξέρουν ότι έχουν αν κάνουν με απατεώνες και να μην τρομοκρατούνται.

ΠΗΓΗ lamiareport.gr

Exit mobile version