Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του Δήμου Στυλίδας για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

Πραγματοποιήθηκε εχθές  η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας για την ανάδειξη του προεδρείου και των μελών της δημοτικής επιτροπής στο Δήμο Στυλίδας

Στην έναρξη της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου ο οποίος έδωσε την υπόσχεση πως η πόρτα του γραφείου του θα είναι ανοιχτή και στα μέλη της αντιπολίτευσης κάτι που όπως είπε δεν τον έκανε η κυρία Στεργίου.

Να σημειώσουμε πως η ειδική συνεδρίαση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τόσο ο κος Αθ.Παπαϊωάννου όσο και ο κος Χρ.Αλεξίου που είναι επικεφαλής των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης εξέφρασαν την πρόθεσή τους  για μια υγιή συνεργασία για το καλό του τόπου.

Ακολούθησε η ψηφοφορία η οποία ανέδειξε ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κο Δημήτρη Κατσούρα , αντιπρόεδρο τον κο Απόστολο Καπούλα και γραμματέα τον κο Παναγιώτη Γιαλικάρη.

Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής  εξελέγησαν  οι: Καρανάσιος Απόστολος, Φούντας Κωνσταντίνος ,  Μπακάκος Χρήστος, Ζαγαριώτου Ειρήνη, Καναπίτσας Χαράλαμπος , Αλεξίου Χρήστος και πρόεδρος ο Δήμαρχος Γιάννης Αποστόλου.

Αναπληρωματικά μέλη από την πλευρά της πλειοψηφίας ο Καραγκούνης Δημήτρης και από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Παπαϊωάννου Αθανάσιος και Σκαρμούτσος Κωνσταντίνος.

 

 

Exit mobile version