Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Παραδόθηκε το 7θέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από τα ΕΛΠΕ στο ΚΠΠ Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της πολιτικής κοινωνικής ανταποδοτικότητας, υιοθετήθηκε σχετική πρόταση του Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα…

Το πρωί της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου 2021 – δύο μήνες μετά την υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων – παρουσία του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκουρα, του οποίου την πρόταση υιοθέτησαν τα ΕΛ.ΠΕ., και του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας, Ανδρέα Σιάμισιη, έγινε η επίσημη παράδοση του αυτοκινήτου, ενώ είχε ήδη ολοκληρωθεί και το στήσιμο του σταθμού φόρτισης.

Aκολουθήστε το mirmidones.gr σε facebook  instagram και YouTube

«Η ενέργεια αυτή αποτελεί πράξη υψηλής κοινωνικής ανταποδοτικότητας με πολύ θετικό κοινωνικό πρόσημο, καθώς τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας θα μετακινούνται πλέον με άνεση και ασφάλεια, με ένα, φιλικό προς το περιβάλλον, όχημα», δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία ‘’Ελληνικά Πετρέλαια’’ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Ανδρέα Σιάμισιη για την εξαιρετική αυτή πράξη υψηλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και την έμπρακτη αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας», συμπλήρωσε ο Υπουργός Οικονομικών που έκοψε συμβολικά την κορδέλα παράδοσης – παραλαβής μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου Δημήτρη Δρακάκη.

Exit mobile version