Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Πανελλαδική έρευνα της KQSAnalytics και του στατιστικού αναλυτή Ιωάννη Καραγιώτα για τις αρνητικές συνέπειες της τηλεργασίας

Η εταιρεία KQSAnalytics, δραστηριοποιείται επιτυχώς από τον Σεπτέμβριο του 2020 στην στατιστική επεξεργασία δεδομένων με εξειδίκευση στην στατιστική ανάλυση και διαχείριση ερωτηματολογίων για επιχειρήσεις, ομίλους, οργανισμούς, ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες κ.α., καθώς και στην διεξαγωγή δειγματοληπτικών ερευνών με χρήση ερωτηματολογίων.

Με αφορμή την τρέχουσα κατάσταση της τηλεργασίας, διεξάγει μια πανελλαδική έρευνα, υπό την διοίκηση και ευθύνη του κ. Ιωάννη Καραγιώτα, ιδρυτή και στατιστικό αναλυτή της εταιρείας, η οποία αποσκοπεί στο να διερευνήσει μια διαφορετική πλευρά της τηλεργασίας.

Σκοπός της έρευνας αυτής είναι να αναδείξει τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει η τηλεργασία στους Έλληνες εργαζόμενους λόγω της πανδημίας COVID-19. Η ανάλυση των παραγόντων που παρουσιάζονται απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στις αρνητικές επιπτώσεις, ενώ τα θετικά της τηλεργασίας έχουν ήδη διερευνηθεί σε πληθώρα αντίστοιχων παλαιότερων ερευνών.

Επίσης, στην παρούσα έρευνα, ανεξάρτητα από το αν οι εργαζόμενοι έχουν επηρεαστεί θετικά ή αρνητικά από την τηλεργασία, εξετάζονται και οι καινούργιες συνήθειες που έχουν αναπτύξει ενώ εργάζονται.

Οι ερωτήσεις που παρουσιάζονται στην ακόλουθη φόρμα συμπλήρωσης, αποτελούν την ποσοτική διερεύνηση και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από την συλλογή πρωτογενών δεδομένων μέσω ποιοτικής έρευνας η οποία διεξήλθε από την ίδια εταιρεία, KQSAnalytics, σε τυχαίο δείγμα 52 Ελλήνων εργαζομένων με τηλεργασία, κατά την περίοδο 17/03/2021-24/03/2021.

Η συμπλήρωση της φόρμας μπορεί να γίνει πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμοGoogleforms:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Έπειτα από την ολοκλήρωση της φόρμας, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά στις μελλοντικές διαδικτυακές δειγματοληπτικές έρευνες που διοργανώνει η εταιρεία KQSAnalytics, μπορούν να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο που παρουσιάζεται στο τέλος της φόρμας ,δηλώνοντας ένα email επικοινωνίας μαζί με κάποια πεδία ενδιαφέροντος.

Οι πληροφορίες που θα δοθούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο από την εν λόγω εταιρεία για την προώθηση και εθελοντική συμπλήρωση διαδικτυακών δειγματοληπτικών ερευνών, χωρίς πρόσβαση σε τρίτους και θα διατηρηθούν σε ηλεκτρονική μορφή στα αρχεία της εταιρείας.

Aκολουθήστε το mirmidones.gr σε facebook  instagram και YouTube

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δράσεις της εταιρείας μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

6972610585-6945413728, στο email: info.kqsanalytics@gmail.com στο  facebook  καθώς και στην εταιρική ιστοσελίδα www.kqsanalytics.com

Exit mobile version