Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Παναγιώτης Παρχαρίδης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό

Βιογραφικό

Είμαι πτυχιούχος Γενετικής Βιολογίας με ειδικότητα την πρόσληψη Μεσογειακής Αναιμίας και ειδικευόμενος στην Κλινική Χημεία. Υπηρέτησα ως Διευθυντής Βιοχημικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο της Λαμίας με ιδιαίτερα σημαντικό και πλούσιο επιστημονικό και διοικητικό έργο. Για περισσότερο από 20 χρόνια υπήρξα αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στα υπηρεσιακά και διοικητικά συμβούλια του υγειονομικού τομέα της Στερεάς Ελλάδας αλλά και στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ασχολήθηκα ενεργά με τον τομέα της Υγείας τόσο στη Φθιώτιδα και τη Λαμία, όσο και σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα. Η ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα σε επίπεδο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το 2010 όπου εκλέχθηκα 1ος Περιφερειακός Σύμβουλος της Φθιώτιδας.

Για 4 χρόνια μου ανατέθηκαν καθήκοντα στον τομέα της Υγείας του Αθλητισμού και του Πολιτισμού και υπηρέτησα ως Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως επίσης και ως Γραμματέας της Επιτροπής Ψυχικής Υγείας. Ασχολήθηκα με μεγάλα θέματα της Στερεάς Ελλάδας στον τομέα της Υγείας είτε αυτά αφορούν τις υποδομές όπως το νοσοκομείο της Χαλκίδας, το νοσοκομείο της Λαμίας αλλά και τα υπόλοιπα νοσοκομεία και κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ ιδιαίτερα ασχολήθηκα με την διάρθρωση των υγειονομικών υπηρεσιών σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας, αλλά και της Φθιώτιδας. Την τετραετία 2010 – 2014 εγκαινιάστηκε μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τομέων της Υγείας και Πρόνοιας με στόχο την  βελτίωση της προσβασιμότητας των πολιτών στον τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας με διεύρυνση του ενεργού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κατοικώ στη Λαμία και είμαι έγγαμος με δύο παιδιά.

 

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Η Στερεά Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς τα προηγούμενα χρόνια αναπτύχθηκε μια πολιτική δυναμική ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας για να βελτιωθούν και οι συνθήκες αλλά και οι υποδομές, όπως επίσης και η προσβασιμότητα των πολιτών. Ο κοινωνικός τομέας πιθανά, είναι το μοναδικό ανάχωμα των πολιτών μέσα στην περίοδο της κρίσης και ο καθένας έχει πλέον υποχρέωση να βάζει το δικό του λιθαράκι στη διαμόρφωση νέων συνθηκών και στην διεύρυνση του. Δεν θα μπορούσα να μείνω αδιάφορος στην πρόσκληση του Φανή Σπανού να συμβάλλουμε όλοι μας και με όλες μας τις δυνάμεις στο να κατοχυρώσουμε το ρόλο της Στερεάς Ελλάδας και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε οι πολίτες να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς. Αυτός ήταν ο λόγος που αποδέχθηκα την πρόσκληση ενός νέου ανθρώπου για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε έναν ανοιχτό διάδρομο για την κοινωνία των πολιτών.

Exit mobile version