Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Ο Σπανός “τραβάει άσσο” στη Φθιώτιδα

Λιγότερες από 100 ημέρες απομένουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα επιτελεία εντείνουν τη δράση τους ώστε να ολοκληρωθούν τα ψηφοδέλτια.
Σε ότι αφορά στο συνδυασμό του Φάνη Σπανού “Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας” έχουν ήδη ανακοινωθεί το 60 % περίπου των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.
Για τη Φθιώτιδα όμως, μια υποψηφιότητα που θα κάνει αίσθηση, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, το επιτελείο του υποψήφιου περιφερειάρχη και ο ίδιος προσωπικά, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ευθύμιου Καραΐσκου για το δήμο Λαμιέων, αναζήτησαν ένα όνομα, που τόσο επικοινωνιακά όσο και ουσιαστικά, θα αντιστάθμιζε την απώλεια.
Λέγεται ότι ο υποψήφιος με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έχει βρεθεί ήδη και μάλιστα ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο Κώστας Μπακογιάννης.
Πρόκειται για πρόσωπο με καθαρό πολιτικό αποτύπωμα, αλλά και αυτοδιοικητική εμπειρία και με απήχηση σε ολόκληρη τη Φθιωτική κοινωνία και όχι μόνο σε μια περιοχή.
Το γιατί καθυστερεί η ανακοίνωση, δίνει τροφή για συζητήσεις, μάλλον όμως οφείλεται στον στρατηγικό σχεδιασμό και όχι σε κάτι άλλο.

Το  όνομα  σε  επόμενη  δημοσίεση

 

Exit mobile version