Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας .

Ένα ξεκάθαρο «όχι» σε προτάσεις συνεργασίας που οδηγούν σε παραλυσία είπε από τη Λαμία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σημεώνοντας την ανάγκη η χώρα να έχει μία ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο Μάιος είναι κοντά και φέρνει μια νέα άνοιξη με το διπλό μήνυμα νίκης που θα στείλουν οι πολίτες. «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να τρέξει η Ελλάδα πιο γρήγορα μπροστά» ανέφερε χαρακτηριστικά και αναφερόμενος στην πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για έναν πρωθυπουργό «άγνωστο Χ» σημείωσε με έμφαση ότι  αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, ότι οι πολίτες δεν μπορεί να ψηφίσουν στα τυφλά και σημείωσε ότι στην πρώτη κάλπη οι πολίτες θα αποφασίσουν το κόμμα αλλά και τον πρωθυπουργό που θα κυβερνήσει  την επόμενη τετραετία.

«Θα το πω απλά: Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία για να έχεις Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό» είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά έστρεψε τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη μη διαγραφή του Παύλου Πολλάκη αλλά και τη συμμετοχή του καταδικασμένου Νίκου Παππά στα ψηφοδέλτια του κόμματος. «Στον δρόμο προς την κάλπη θα αναμετρηθούμε με αντιπάλους που παραμένουν αδιόρθωτοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version