Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Ο Βασίλειος Καραπέτσας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Χαράλαμπου Λιόλιου

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «συνδημότες» , με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Δομοκού και εκ νέου υποψήφιο Χαράλαμπο Λιόλιο , κατεβαίνει στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Βασίλειος Καραπέτσας. 
Πρόκειται για έναν άνθρωπο ακούραστο, με αγάπη για τον τόπο του, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της εθελοντικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. 
Ο Βασίλειος Καραπέτσας   είναι ελεύθερος επαγγελματίας  όπου διατηρεί κατάστημα στο Δομοκό ενώ εδώ και 9 συναπτά έτη είναι πρόεδρος της κοινότητας  Μελιταίας .
Ο ίδιος, κινούμενος πάντα με τη διακριτικότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνει, δεν σταματά να προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά, κάθε φορά που αυτό απαιτείται.
Ο ίδιος δήλωσε για την υποψηφιότητα του  τα εξής: «Στόχος μου είναι, αν μου δώσουν την ευκαιρία οι συμπολίτες μου, να μπορέσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω και να συνδράμω όσο το δυνατόν ότι καλύτερο μπορώ και αξίζει για τον τόπο μου.
Ταυτίστηκα με το όραμα του υποψήφιου Δημάρχου Χαράλαμπου  Λιόλιου  και συναντηθήκαμε σε πολλά κοινά στοιχεία με τις δικές μου πεποιθήσεις και ιδέες για τον τόπο μου.
Έτσι κι εγώ, όπως και τόσοι άξιοι συνοδοιπόροι σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια δηλώνω παρών στις επερχόμενες αυτοδιοίκητές εκλογές με το συνδυασμό «συνδημότες »
Exit mobile version