Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΟΜΟΚΟΥ!

Mε μεράκι και ενθουσιασμό ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι Δομοκού, με τις πρώτες εργασίες να συντονίζονται, τις ιδέες να επεξεργάζονται και τις δυναμικές επιστροφές και παρουσίες όλων να προαναγγέλλουν την έναρξή του.
Ήδη πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της εθελοντικής ομάδας Εμείς και Εμείς  για την προετοιμασία της φετινής διοργάνωσης.Οι προκλήσεις και φέτος αναμένονται πολλές, για μια διοργάνωση που έχει γίνει πλεον θεσμός!
Το Καρναβάλι Δομοκού είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους δημότες ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος ή άλλης ιδιότητας. Η εθελοντική προσφορά κρίνεται απαραίτητη για την συνέχιση αυτού του θεσμού, που δεν πρέπει να σβήσει από την πόλη μας. Απέναντι στην οικονομική κρίση, στα προβλήματα και την απαισιοδοξία  της εποχής, βάζουμε το γέλιο τη χαρά , το ξεφάντωμα και την ξενοιασιά.
Βασιζόμενη και φέτος η διοργάνωση του καρναβαλιού στην εθελοντική πρωτοβουλία και στη διάθεση των φίλων της περιοχής Δομοκού να συνεισφέρουν, καλούμε όλους τους δημότες που επιθυμούν να συμμετέχουν ως απλοί καρναβαλιστές ή να φτιάξουν τη δικιά τους ομάδα ή να εργαστούν ως εθελοντές στις εργασίες που απαιτούνται.
Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν σύντομα!

Exit mobile version