Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Νέος εκτροχιασμός τρένου μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου

Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΟΣΕ, μετά τον εκτροχιασμού τρένου, στις 3 περίπου το μεσημέρι στη Φθιώτιδα. Τα 2 τελευταία βαγόνια εμπορικής αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, εκτροχιάστηκαν στην περιοχή μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου.

Ευτυχως δεν κινδύνευσε ούτε τραυματίστηκε κανείς. Ωστόσο από εκείνη την ώρα το επιβατικό κοινό έχει να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση στο ταξίδι του. Η κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί προσωρινά μέχρι να απομακρυνθούν τα βαγόνια και να αποκατασταθεί η βλάβη στη γραμμή και οι ταξιδιώτες μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία από το σταθμό του Λιανοκλαδίου προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι του προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο τμήμα που συνέβη ο εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, η γραμμή είναι μονή και διασχίζει δύσβατες ορεινές περιοχές.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας.

Με ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική γραμμή.

ΠΗΓΗ tvstar.gr

 

Exit mobile version