Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Νέος εκλογικός θρίαμβος Αχ. Μπέου

«Νίκη των πολιτών του Βόλου» χαρακτήρισε την επανεκλογή της δημοτικής αρχής για τρίτη θητεία – Σφοδρά πυρά εναντίον Κασσελάκη: «Θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@στηδες;»

Θριαμβευτική επανεκλογή, Αχιλλέα Μπέου και μάλιστα με ποσοστό που δείχνει διατήρηση δυνάμεων σε σχέση με το 2019, παρά τη δύσκολη συγκυρία με τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην πόλη από τις διπλές πλημμύρες, έδειξε η κάλπη της 8ης Οκτωβρίου για τον Δήμο Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος διατήρησε τις δυνάμεις του και θα συνεχίσει στο τιμόνι του Δήμου και τη νέα πενταετία. Ως «νίκη των πολιτών του Βόλου» χαρακτήρισε ο δήμαρχος την επανεκλογή του για τρίτη συνεχόμενη θητεία, κατά την ομιλία του μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική». Αφησε αιχμές κατά της νέας αντιπολίτευσης ότι διεξήγαγε βρώμικο προεκλογικό αγώνα και την κάλεσε να αλλάξει στρατηγική για το καλό της πόλης, ενώ εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

 

Τον εκλογικό θρίαμβο του Αχιλλέα Μπέου και του συνδυασμού του προδιέγραψαν με το κλείσιμο της κάλπης τα αποτελέσματα του exit poll, που επιβεβαιώθηκαν από τα πρώτα κιόλας συγκεντρωτικά αποτελέσματα που άρχισαν να εκδίδονται από τα εκλογικά τμήματα. Μάλιστα, ο συνδυασμός του κ. Μπέου, συγκέντρωσε μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που έδωσε το exit poll, μετά την ανακοίνωση του οποίου, κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στο εκλογικό τμήμα του συνδυασμού, στην Ιάσονος.

 

 

Εως τις 9:30 το βράδυ το τοπίο είχε ξεκαθαρίσει. Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Νέα Εποχή –Νέα Δυναμική» ξεκίνησε μετεκλογικό… πάρτι. Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος κατέφθασε στο σημείο λίγα λεπτά πριν τις δέκα και πνίγηκε στις αγκαλιές ψηφοφόρων που έσπευσαν να τον συγχαρούν από κοντά για την εκλογική του νίκη, παρά τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες επετεύχθη.

Κόρνες, χειροκροτήματα και στο σύνθημα «οεο, οεο, οεο για πάντα δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο», συνέθεσαν το πανηγυρικό κλίμα όταν ο κ. Μπέος ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει, αφού προηγουμένως απελευθέρωσε στον ουρανό λευκά περιστέρια.

«Σήμερα είναι μια απάντηση σε ένα περίεργο σύστημα το οποίο τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο. Είναι μια νίκη των πολιτών του Βόλου. Είναι δική σας νίκη. Γιατί μετά από εννέα χρόνια θα συνεχίσουμε μαζί, για να επαναφέρουμε την πόλη μας στην προηγούμενη κατάσταση. Εχουμε δύσκολο δρόμο», είπε ο κ. Μπέος.

Ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στη νέα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο υπό τον κ. Νίκο Παπαπέτρο. «Να ελπίσω ότι η νέα αντιπολίτευση αν και έκανε βρώμικο αγώνα θα συνταχθεί μαζί μας. Για τον Βόλο. Για να γίνει η πόλη μας καλύτερη», τόνισε.

 

Πνίγηκε στις αγκαλιές του κόσμου, που φώναζε τον σύνθημα «για πάντα δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο

 

Από το ίδιο βήμα αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του που έγιναν ζήτημα πανελλήνιας εμβέλειας. «Ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, λέω τα πράγματα όπως είναι, σας κοιτάω στα μάτια. Δεν έχω μάθει να φοβάμαι και αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα σε κάθε γειτονιά και εκφράζομαι ελεύθερα όπως το λέει το Σύνταγμά μας. Δεν είμαι ούτε γιατρός ούτε δικηγόρος. Είμαι ένας από εσάς. Γιατροί και δικηγόροι χρεωκόπησαν την πατρίδα μας και οδήγησαν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά.

Πυρά εναντίον Κασσελάκη

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε εναντίον του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επισκέφθηκε προεκλογικά τον Βόλο.

«Κι έχεις κάποιους δημοσιογράφους, που αντί να σταθούν στην ουσία, ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Για τρέλα μιλάμε. Ο οποίος είπε ότι, εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ, με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@στηδες; Για να μην τρελαθώ. Αυτή είναι η Ελλάδα; Αυτή είναι η πατρίδα μου; Αφήστε με να μείνω μόνος μου. Οι προοδευτικοί αυτοί είστε; Δεν ντρέπεστε; Η προσωπική ζωή του καθενός είναι δικαίωμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είστε πρότυπο ρε. Πρότυπο είμαστε εμείς, οι γυναίκες και οι αρσενικοί. Για να μην τρελαθούμε. Αρκετά σας ανεχθήκαμε. Τι, θα πείτε τι θα ψηφίσει ο κόσμος του Βόλου; Ο κόσμος του Βόλου αποφασίζει κι όχι εσείς ρε», υπογράμμισε.

 

Πλήθος κόσμος σε πανηγυρικό κλίμα έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική»

 

Κατεβαίνοντας από το βήμα είπε: «Σας αγαπώ πολύ. Από αύριο έχουμε πολύ δουλειά και όχι λόγια».

 

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

Exit mobile version