Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Νέα δυναμική δραστήρια εργαζόμενη μαμά στο πλευρό του Δημήτρη Τζιαχρηστα

“Σεβασμός στον τόπο που γεννηθήκαμε και αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας, με αλληλεγγύη και αγάπη για τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ”

 

Ονομάζομαι Παπαποστόλου Παρασκευή, είμαι μαμά, σύζυγος, εργαζόμενη. Έχω σπουδάσει καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατέχω τίτλο Δημοσίου Ι.Ε.Κ. τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας Επιχειρήσεων.

Έχω εκπονήσει διπλωματική εργασία για την Ποιότητα Ζωής, η οποία έχει παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια.

Έχω εργαστεί ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής  σε πολλούς αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Για πολλά χρόνια ήμουν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο κολυμβητικό τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης..

Εργάστηκα ως προϊσταμένη εγκατάστασης στην εξυπηρέτηση θεατών στους Ολυμπιακούς Αγώνες “Αθήνα 2004”

Διετέλεσα στέλεχος μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας.

Εχώ συμμετάσχει σε συνέδρια σχετικά με την εργασιακή μου κατάρτιση και εχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια εξειδίκευσης πάνω στις σπουδές μου.

Τέλος συμμετέχω εθελοντικά σε πολλές δράσεις του χωριού μου που έχουν να κάνουν με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Σκεμπέ και μαμά της Μαρίλιας και του Βασίλη.

 

Σε ένα κομβικό σημείο για την χώρα μας και τον τόπο μας, η κρίσιμη οικονομική συγκυρία δεν μου αφήνει το περιθώριο να είμαι θεατής στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σαν νέος άνθρωπος που ζω στην Ομβριακή, ζητώ την ψήφο σας ώστε να εργαστώ με υπευθυνότητα θέλοντας ένα χωριό να ανήκει πάνω απ΄ όλα στους κατοίκους του, να ακούω και να δίνω λύσεις στα προβλήματά σας, να είμαι η φωνή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο να επιδιώκω την ισονομία, την ίση μεταχείρηση των συγχωριανών μου και να προασπίζω τα συμφέροντά σας στον Δήμο.

Πρώτο μου μέλημα είναι η βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής όλων μας, το νοικοκύρεμα του χωριού μας, η καθαριότητα, ο εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου, ο σωστός αποχιονισμός όταν χρειάζεται και γενικά το νοικοκύρεμα του χωριού μας.

Επιλέγω να συνεργαστώ με τον τωρινό δήμαρχο Δημήτρη Τζιαχρήστα με τον οποίο μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και τους ίδιους στόχους.

Δεδομένης της χρονικής στιγμής και με γνώμονα την μακρόχρονη εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση εμπιστεύομαι τον Δημήτρη Τζιαχρήστα και μαζί του βάζω την ΔΥΝΑΜΗ μου στην προσπάθεια που κάνει για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ενός σύγχρονου και λειτουργικού Δήμου. 

H ομάδα του mirmidones.gr εύχεται στην κ. Παπαποστολου καλή επιτυχία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :ΝΤΕΒΕΝΕ ΛΙΛΗ

Exit mobile version