Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

“ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΣΑΝΙΔΙ…”Συνέντευξη του Κώστα Κρομμύδα στην Λίλη Ντεβενε

Μετά από πρωταγωνιστικούς ρόλους ,συμμετοχές σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και μια καριερα αξιοζηλευτη για εναν ανερχόμενο καλλιτέχνη τον γνωστο ηθοποιο Κώστα Κρομμύδα τον συγκίνησε και τον κέρδισε η συγγραφή.               Ο Κώστας Κρομμύδας Κρομμύδας βρεθηκε στον Δομοκο προσκεκλημενος του Βιβλιοπωλειου Nebbia και του ιδιοκτητη του Νίκου Ζώτου ο οποίος εκανε την παρουσιαση του 7ου κατα σειρά βιβλίου του με τίτλο “Μυρωδιά απο σανίδι”βασισμενο σε αληθινά γεγονοτα..   Φυσικά το mirmidones.gr και η Λίλη Ντεβενέ ήταν παρών οπου και εξασφαλισε μινι συνέντευξη.

Λ.N(Λίλη Ντεβενέ):Κε Κρομμύδα βρίσκεστε στο Δομοκό για την παρουσίαση του βιβλίου σας “Μυρωδιά απο σανίδι” το οποίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Κ.Κ(Κώστας Κρομμύδας):Ουσιαστικά μιλάω για έναν έρωτα ο οποίος γεννιέται και ανθίζει μες το θέατρο.Αυτό ήθελα απο την αρχήνα γράψω μια ιστορία που να έχει σχεση με το θέατρο,με αυτό που συμβαίνει επί σκηνής και εκτός σκηνής.

Λ.Ν:Πράγματα εν μέρει που τα έχετε ζήσει και εσείς;Η έμπνευση πως έρχεται;

Κ.Κ:Κάποια απο αυτά ναί.Πάντα η έμπνευση υπάρχει πάντα σε αυτά.Μιλάω για τις δεκαετίες ’40 ’50 ’60 ήταν οι μεγάλοι έρωτες που άνθιζαν και μαζί με αυτούς και το θέατρο διαφορετικά όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.

Λ.Ν: Σας έχουμε συνηθίσει σαν ηθοποιό και μια απο τις επιτυχημένες σειρες που συμμετείχατε ηταν “Η ζωή της άλλης” και απο ηθοποιός πλέον συγγραφέας.

Κ.Κ:Γιατί όχι;Η συγγραφή με κέρδισε είναι κάτι κάτι που με έχει και το έχω αγκαλιάσει και πάει παρα πολύ καλά.

Λ.Ν:Πάντως εκτός απο ηθοποιός έχετε μεγαλη απήχηση και σαν συγγραφέας.Την υποκριτική την συνεχίζετε απ’όσο γνωρίζω.             Κ.Κ:Ναί συνεχίζω αυτή την περίοδο συμμετέχω σε μια σειρά αγγλικής παραγωγής.Αλλά έχω και το πρόγραμμα του νέου βιβλίου που με ενδιαφέρει και απαιτεί πολύ χρόνο.

Λ.Ν:Πώς βλέπετε τα πράγματα σήμερα στην ελληνική τηλεόραση;Εχει φθαρεί πιστευετε;Θα πρεπει να μάθουμε και ξένες γλώσσες όπως τούρκικα;

Κ.Κ:Η ελληνική τηλεόραση γνώρισε μεγάλες δόξες με αξιολογες και επιτυχημενες σειρες ή εκπομπές.Τώρα προτρέχουμε σε οτι είναι πιο “φθηνο”.

Λ.Ν: Το “Μυρωδιά απο σανίδι είναι το 7ο κατα σειρά βιβλίο σας και παει πολύ καλα για αρχή ,και δεν ειναι η πρώτη φορα που έρχεστε Δομοκό και στο βιβλιοπωλείο του Κου Ζώτου.Το επόμενο;

Κ.Κ:Είναι νωρίς δεν θέλω να μιλάω για το επόμενο.

Λ.Ν.Κάτι τελευταίο.Τα βιβλία σας όπως διαπίστωσα εχουν απήχηση και σε νεαρές ηλικίες.Τι σημαίνει αυτο για εσας;

Κ.Κ:Μου αρεσει πάρα πολύ αυτό και είναι νέοι άνθρωποι που διψάνε για ανάγνωση και αυτο είναι πολυ σημαντικο.Ειναι οι περισσότεροι βαθια σκεπτόμενοι άνθρωποι και εχω μια αλλη επαφη μαζι τους και μεσω των social media οπου μπορουμε να ανταλλάξουμε ιδεές τους προβληματισμους τους..Ειναι η γενιά του αυριο…

ΑΡΘΡΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΛΙΛΗ ΝΤΕΒΕΝΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version