Μια απλή ρύθμιση στο Android «κλειδώνει» μια μόνο εφαρμογή στην οθόνη και δεν αφήνει τον άλλον να δει τίποτα άλλο από τα προσωπικά σου δεδομένα
Source link
Follow us on Facebook
Follow us on Instagram

Source link
Follow us on Facebook
Follow us on Instagram