Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Λαμπρός o εορτασμός στην Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Μελιταίας Δομοκού – Φωτογραφίες

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος τελέστηκε Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας στη Μελιταία Δομοκού, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Την λειτουργία παρακολούθησε πλήθος κόσμου και πολλοί επίσημοι, εκπρόσωποι της τοπικής και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, όπως ο Δήμαρχος Δομοκού Μπ. Λιόλιος, ο π. Δήμαρχος Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθ. Καρακάντζας και Κ. Αποστολόπουλος, καθώς και κυβερνητικοί εκπρόσωποι, όπως οι βουλευτές Φθιώτιδας Θ. Χειμάρας , Γ. Κοτρωνιάς, Γ. Οικονόμου  η πολιτευτής της ΝΔ Εμυ Αργυροπούλου , ο αντιδήμαρχος Δομοκού Καναβός Νικόλαος ,ο αντιδήμαρχος Μακρακώμης Κοντογιώργος Παναγιώτης ,ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελιταίας Βασίλειος Καραπέτσας  και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων
Μετά το πέρας της λειτουργίας, το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Αγίου Νικολάου Μελιταίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιταίας προσέφεραν στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας μια εικόνα της Αγίας Τριάδας και δύο συγγράμματα, εκδόσεις του συλλόγου σχετικά με την Ι.Μ. Αγ. Τριάδας και τις αρχαιολογικές έρευνες στην περιοχή.
 
                              
                
Exit mobile version