Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Λαμία: Έφυγε από κορονοιό υπάλληλος της Περιφέρειας

Βαρύ πένθος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στην τοπική κοινωνία της Λαμίας από τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Αλεξίου,της 58χρονης υπαλλήλου της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που νικήθηκε από τον κορονοιό.

Η άτυχη γυναίκα έδωσε μια σύντομη αλλά γενναία μάχη με τον ύπουλο ιό δυστυχώς όμως αποδείχθηκε άνιση αφού την Μεγάλη Πέμπτη υπέκυψε στις επιπλοκές που της προκάλεσε ο κορονοιός νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ κορονοιού του Νοσοκομείου Λαμίας.

Συγκλονισμένοι και οι συνάδελφοι της στην Διεύθυνση Μεταφορών η οποία παρέμενε κλειστή τις τελευταίες μέρες εξαιτίας κρουσμάτων και μάλιστα σήμερα έληγε και η 10ημερη καραντίνα στην υπηρεσία.

Aκολουθήστε το mirmidones.gr σε facebook  instagram και YouTube

Συγκλονισμενος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός που αποχαιρετά με μια ανάρτηση του την υπάλληλο,πολύτιμο στέλεχος της υπηρεσίας και εξαίρετο άνθρωπο όπως αναφέρει:

 

«Η είδηση της τραγικής απώλειας της Χριστίνας Αλεξίου, συγκλόνισε όλη την οικογένεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η Χριστίνα Αλεξίου, υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, χάρη στην εργατικότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητά της υπήρξε πολύτιμο υπηρεσιακό στέλεχος της Περιφέρειάς μας. Κυρίως όμως, με τον εξαίρετο χαρακτήρα της ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν.

Στην οικογένειά της εκφράζω τα πλέον θερμά μου συλλυπητήρια.

Θα θυμόμαστε τη Χριστίνα με αγάπη».

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Χριστίνας Αλεξίου από το Mirmidones.gr

Exit mobile version