Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Κολωνός: Στη φυλακή και ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά

Μετά από τη διαφωνία του εισαγγελέα και της ανακρίτριας, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά που κατηγορείται για γενετήσια πράξη σε βάρος της 12χρονης, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε τελικά ο 36χρονος ο οποίος είχε απολογηθεί για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο κατηγορούμενος, λόγω διαφωνίας εισαγγελέα και ανακρίτριας για την ποινική του μεταχείριση, είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι να αποφασίσει το αρμόδιο όργανο.

Τελικά σήμερα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ήρε τη διαφωνία υπέρ του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, θα έπρεπε να είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την αντίθετη θέση της 33ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την έρευνα, το δικαστικό συμβούλιο έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός ότι ο κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών, έχει αναγνωριστεί από το παιδί ως ένας από τους άνδρες ο οποίος την βίασε μέσα στο καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Exit mobile version