Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξέφρασε την προτίμησή του στον Πρωθυπουργό για τον οποίο επεφύλαξε αποθεωτικά σχόλια σε τηλεοπτική του εμφάνιση.
Την πολιτική του προτίμηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από καιρό.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο άλλοτε επικεφαλής ΛΑΟΣ τόνισε ότι “το καλοκαίρι Πρωθυπουργός θα είναι ο Μητσοτάκης. Λένε ότι εκβιάζεται ο Ανδρουλάκης αυτό είναι αισχρό. Η κα Τσαπανίδου είναι ώριμη δημοσιογραφικά, ανώριμη πολιτικά. Ολο αυτό προσβάλλει τον Ανδρουλάκη, όχι τον Μητσοτάκη.
Συνεχίζοντας υποστήριξε ότι “διακυβέρνηση όπως την οραματίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συμβεί, δεν το βλέπω καθόλου πιθανό. Ο τρόπος που πάμε στις εκλογές είναι πεζοδρομιακός. Ο Μητσοτάκης δεν θα επιτρέψει αυτό”.
Επελεξε, δε, το εγκώμιο του Πρωθυπουργού ισχυριζόμενος ότι “ο Μητσοτάκης έχει ξεφύγει, είναι πολύ ψηλά. Κοιτάξτε πώς του φέρεται ο Μπάιντεν. Συνωστίζονται στην Ευρώπη για μία χειραψία μαζί του. Είναι ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα που διανύουμε. Η ισχυρότερη προσωπικότητα. Θέλουν όμως να τον κοντύνουν. Θα εκλεγεί έτσι και αλλιώς”.

