Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η μητέρα αρνήτρια των self test – Οι 11 λέξεις της και οι… «θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Η ώρα του εισαγγελέα για την 49χρονη μητέρα, με τις νέες εικόνες στα δικαστήρια, να εκπλήσσουν…

Λίγο πριν τις 12:00 πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης η μητέρα του μαθητή στον Εύοσμο, η οποία κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σχετικά με τα self test για τον κορονοϊό. Η 49χρονη συνελήφθη χθες (15-04-2021) με τη διαδικασία του αυτοφώρου και πλέον καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιων του Εισαγγελέα. Κατηγορείται ότι μέσω αναρτήσεων της στα social media καλούσε και άλλους γονείς να αντιδράσουν στα self test.

Στο δικαστικό μέγαρο, κάτω από τη διακριτική παρουσία αστυνομικών, συγκεντρώθηκαν φίλοι της, που αυτοαποκαλούνται «θεματοφύλακες του Συντάγματος». Όλοι δίχως μάσκες και δίχως να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, για τη διασπορά του κορονοϊού. Κάποιοι μάλιστα όπως βλέπουμε στις σχετικές φωτογραφίες, φορούσαν και ειδικά σήματα για να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

     

Η 49χρονη αρκέστηκε να πει κατά την είσοδό της, 11 λέξεις: «γονείς ένα έχω να πω, για τα παιδιά μας γίνεται αυτό». Κάποιοι την χειροκρότησαν με την ίδια να μπαίνει για να βρεθεί στο γραφείο του εισαγγελέα.

Έκανε self test ο γιος της

Με τη δημοτική αστυνομία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να έχει διακριτική παρουσία έξω απο το σχολείο, τα παιδιά έφτασαν με τις τσάντες τους και ξεκίνησαν να μπαίνουν για μάθημα.

Στο προαύλιο οι καθηγητές ζητούσαν απο τα παιδιά βεβαιώσεις για τα αρνητικά self test. Ακόμα και το παιδί της γυναίκας που συνελήφθη χθες έγινε δεκτό στο σχολείο. Πράγμα που σημαίνει οτι πλέον έκανε self test και έτσι μπήκε για μάθημα.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr
Exit mobile version