Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον θάνατο άνδρα με αλυσοπρίονο – Είχε εκδοθεί missing alert

51χρονος εντοπίστηκε χθες νεκρός στα Κερδύλια Όρη με κομμένο χέρι από αλυσοπρίονο ενώ άλλος υλοτόμος μεταφέρθηκε μία ημέρα νωρίτερα σε νοσοκομείο, επίσης με τραύμα από αλυσοπρίονο στο πόδι. Έρευνα του Ανθρωποκτονιών.

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Αρέθουσας, από όπου εξαφανίστηκε την 1η Νοεμβρίου ένας 51χρονος και μετά από επιθυμία των συγγενών του εκδόθηκε το Σάββατο missing alert.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος μαζί με ένα άλλο άτομο ανέβηκαν στα Κερδύλια Όρη για παράνομη υλοτομία. Το Σάββατο, ο δεύτερος κάλεσε τον γιο του να πάει να τον πάρει γιατί είχε τραυματιστεί στο πόδι και αιμορραγούσε, ο οποίος τον μετέφερε σε κοντινό Κέντρο Υγείας.

Από εκεί ενημερώθηκε η Αστυνομία και εξεταζόμενος ο τραυματίας από τους αστυνομικούς, τους υπέδειξε την δύσβατη περιοχή που βρίσκονταν και ισχυρίστηκε πως έγινε ένα ατύχημα από λάθος χειρισμό του αλυσοπρίονου από το θύμα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα ακρωτηριάζοντας το χέρι και την στιγμή του τραυματισμού του πέταξε πίσω το αλυσοπρίονο και πέτυχε τον άλλο στο πόδι, τραυματίζοντάς τον και αυτόν.

Από εκείνη τη στιγμή ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος και εξετάζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αν πρόκειται όντως για δυστύχημα ή για εγκληματική ενέργεια.

Κλιμάκιο αστυνομικών με την βοήθεια ειδικού σκύλου ανιχνευτή και την συμβολή αντρών των Ειδικών Δυνάμεων εντόπισαν χθες στα Κερδύλια Όρη σε δύσβατο σημείο την σορό του 51χρόνου άντρα που βρέθηκε με ακρωτηριασμένο το χέρι του. Η έρευνα και προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ:news247.gr

 

Exit mobile version