Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Η Ατλαντική Ένωση σε δημιουργική συνεργασία 24 χρόνων με την OVB Hellas!

Αναμνηστική πλακέτα, προσέφερε ο Βασίλης Μπακούσης από πλευράς διοίκησης Ατλαντικής Ένωσης, στον Διευθυντή Δικτύου LD κ. Σταμάτη Γκούμα της OVB υπενθυμίζοντας ότι οι δύο εταιρίες συνεργάζονται δημιουργικά επί 24 χρόνια στην Ελλάδα!

Διάχυτη ήταν η διαπίστωση ότι η OVB αναπτύσσεται και προσελκύει δίκτυα πωλήσεων που στο 2018 θα επεκτείνουν τις εργασίες τους πάνω στις χρηματοοικονομικές συμβουλές και υπηρεσίες μέσω συνεργασιών με επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρίες και τράπεζες. Στον Ασφαλιστικό χώρο συνεργάζεται με Ατλαντική Ένωση, ARAG, ERGO, EUROLIFE ERB, METLIFE, GENERALI και στον τραπεζικό με Eurobank.

Οι 170 σύμβουλοι της OVB αυτή τη στιγμή είναι σε 8 σημεία στην Ελλάδα (Αθήνα, Καλαμάτα, Λαμία, Δομοκό, Ιωάννινα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Καβάλα) και σε 14 ευρωπαϊκές χώρες ως πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ένας μεγαλύτερος αριθμός που κάνει καριέρα με μία μοναδική εταιρική φιλοσοφία σε ένα διεθνές σύστημα επαγγελματικής σταδιοδρομίας για εισόδημα πάνω από τον μέσο όρο.

Ο κ. Christian Höfel, υπεύθυνος Δυτικής και Νότιας Ευρώπης ήταν παρών στην ετήσια εκδήλωση Powerdays 10-11 Μαρτίου 2018, στην Ελλάδα καθώς και ο Area Manager κ. Νικ. Κουρτίδης.

Από πλευράς Ατλαντικής Ένωσης συμμετείχαν ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και ανάπτυξης δικτύων κ. Χ. Τούλας και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μπακούσης Βασίλειος που συνεχάρη τους συνεργάτες της OVB Hellas για τα καλά αποτελέσματα του 2017, προσθέτοντας ακόμα ότι είναι «καλότυχη η OVB που έχει επικεφαλής διευθυντή δικτύου τον κ. Σταμάτη Γκούμα».

Το www.nextdeal.gr δημοσιεύει δύο φωτογραφίες από την εκδήλωση ευχόμενο συγχαρητήρια σε αυτούς που βρίσκουν τρόπο να μεγαλώνουν τον αριθμό ευχαριστημένων ασφαλιστικών πελατών όπως κάνουν και οι σύμβουλοι της OVB με συμβουλές εξασφάλισης του βιοτικού επιπέδου συνανθρώπων μας.

ΠΗΓΗ nextdeal.gr

Exit mobile version