Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Η απάντηση του προέδρου Περιβολίου για το θέμα της ύδρευσης

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Περιβολίου σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με το πρόβλημα του νερού .

Ακολουθεί ανακοίνωση του προέδρου:

Σε απάντηση του συγκεκριμένου άρθρου σχετικα με τα προβλήματα ύδρευσης στην τοπική κοινότητα Περιβολίου θελω να διευκρίνησω τα κάτωθι:

Πράγματι τις τελευταίες μερες με τον παγετό δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα στην ύδρευση με αποτέλεσμα 4-5 σπίτια στην κυριολεξία που βρίσκονται στα ψηλότερα σημεία του χωριού να μην έχουν επαρκή ποσότητα νερου για τις καθημερινές τους ανάγκες. Ψαξαμε ολο το δίκτυο εντός οικισμού μαζι με τους υδραυλικούς του Δήμου προκειμένου να εντοπίσουμε τυχόν βλάβη-διαρροή και δε βρήκαμε το παραμικρό. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι λόγω του παγετου των τελευταίων ημερών δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Προφανώς η πάγωσαν κάποια σημεία στο δίκτυο ύδρευσης η λογω του οτι άφησαν οι κάτοικοι ανοιχτές παροχές προκειμένου να αποφύγουν τυχόν βλαβες απο τις χαμηλές θερμοκρασίες, δεν είχαμε την κατάλληλη πιεση ούτως ώστε να φτασει το νερο μεχρι την πιο υπερυψωμένη οικια, πράγμα που σημερα με την αλλαγή της θερμοκρασίας φαίνονται τα πράγματα να είναι καλύτερα. Καταλήγοντας θελω να τονίσω πως ούτε βλαβη υπήρχε ούτε αδιαφορία απο πλευράς του δημου.

Μετα τιμης

Ο πρόεδρος Τ. Κ Περιβολιου

Παπακώστας Ν. Βασίλειος

Exit mobile version