Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Ηλίας Αντωνίου: Νέος ωραίος γρήγορος και υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στο Δομοκό

Την πόλη που μεγάλωσε, εργάζεται  κατοικεί και αγαπάει αποφάσισε να βοηθήσει με τον τρόπο που μπορεί ένας νέος σε ηλικία άνθρωπος με όρεξη για δουλειά, ο  Ηλίας Αντωνίου , ο οποίος κατεβαίνει στον αυτοδιοικητικό στίβο  με “μεγάλη ταχύτητα” στο πλευρό του Δημήτρη Τζιαχρήστα.
Ως νέος άνθρωπος που ξεκινά τη ζωή του , ζητώ αυτή να έχει ποιότητα και άξιους ανθρώπους με καινούριες ιδέες να την διοικούν. Αυτή η ποιότητα μεταφράζεται σε ενδεδειγμένη κοινωνική πολιτική, δημιουργία θέσεων εργασίας, πρωτοποριακά προγράμματα για την πόλη, ανάπτυξη της οικονομίας της,  ανάπτυξη των χωριών του Δήμου Δομοκού , αξιοποίηση των διατηρητέων κτιρίων,  αθλητικών χώρων και μέσα από την ενασχόληση μου με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό  θα προσπαθήσω το όνειρο μου για δημιουργία πίστας drift  και kart να πραγματοποιηθεί στο Δομοκό.

Όλα αυτά και άλλα πολλά είμαι πεπεισμένος πως ο υποψήφιος Δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τζιαχρήστας  μπορεί να τα υποστηρίξει απόλυτα με την ανάληψη της Δημαρχίας στις επικείμενες εκλογές. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέγω να βρίσκομαι δίπλα του ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού ».

«Θα αγωνιστούμε ενωμένοι για το μέλλον του Δήμου μας!».

Exit mobile version