Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Εύβοια: Σε κατάσταση τρόμου από περιστατικά αρπαγής ανηλίκων

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Εύβοια έπειτα από τα πολλαπλά περιστατικά αρπαγής ανηλίκων που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, σημειώθηκαν πρόσφατα, δύο απόπειρες απαγωγής παιδιών ηλικίας 10 ετών στο Μαντούδι και άλλη μία στο χωριό Τριάδα, όταν δύο άνδρες προσπάθησαν να αρπάξουν, βγαίνοντας από ένα βαν, ένα 12χρονο κορίτσι το οποίο βρισκόταν σε στάση λεωφορείου.

Η κυρία Μαρία, μητέρα του 10χρονου που παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στο Μαντούδι, μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό του MEGA, περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που βίωσε το παιδί της.

Όπως δήλωσε, ο ανήλικος περπατούσε πηγαίνοντας στο φροντιστήριό του, όταν ξαφνικά ένας 50χρονος άνδρας τον σταμάτησε και άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις όπως «ποιοι είναι οι γονείς σου;», «τι κάνεις μόνος σου εδώ;» ενώ μάλιστα στη συνέχεια δεν δίστασε να τον ρωτήσει και αν ήθελε να πάει στο σπίτι του.

«Τη στιγμή που πήγαινε στο φροντιστήριο ένας τύπος άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις, τύπου «πως σε λένε;», «για που το έβαλες;», «ποιοι είναι οι γονείς σου;».

Το παιδί κοντοστάθηκε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όταν του είπε «θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;» το παιδί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί».

Την επόμενη ημέρα ο 10χρονος ανέφερε στη μητέρα του όσα συνέβησαν και όπως της είπε, δεν είχε ξαναδεί τον άντρα ούτε το αυτοκίνητό του

«Το παιδί δεν μου το είπε αμέσως, γιατί πήγε στο φροντιστήριό του.

Το ανέφερε στη δασκάλα του το γεγονός, βέβαια η δασκάλα δεν με ενημέρωσε αμέσως.

Όποιος ακούει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει εκείνη τη στιγμή να ενημερώνει τους γονείς.

Εάν είχαμε κινηθεί νωρίτερα, η αστυνομία είπε πως ίσως και να τους είχαν πιάσει», δήλωσε η μητέρα, καταλήγοντας πως «επειδή τα παιδιά δεν πονηρεύονται και μπορεί να ξεχνάνε πιο εύκολα από τους μεγάλους, ας ρωτήσουν οι γονείς τα παιδιά τους.

Οτιδήποτε περίεργο βλέπουν να το λένε κατευθείαν».

ΠΗΓΗ: mynews.gr

Exit mobile version