Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Επίσκεψη Δημάρχου Λαμιέων στο παράρτημα προστασίας παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

Σήμερα είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε τον νέο Δήμαρχο Λαμιέων κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδος του ΚΚΠΠΣΕ.

Ο κος Δήμαρχος ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στους χώρους του Παραρτήματος, όπως επίσης και στην Κεντρική Υπηρεσία, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τα φιλοξενούμενα παιδιά, ενημερώθηκε αναλυτικά για την παροχή Οργανωμένων Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας που σκοπό έχει τη φιλοξενία, την προστασία, την παροχή πολύπλευρης στήριξης σε παιδιά άρρενα τυπικής ανάπτυξης ηλικίας από 6 ετών έως 18 ετών που φιλοξενούνται στη Δομή μας, όπως επίσης για τις υπάρχουσες ανάγκες και τα προβλήματα.

Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του, δήλωσε ότι θα είναι αρωγός – συμπαραστάτης στο Κοινωνικό Έργο που επιτελείται, ενώ θα βοηθήσει και στην προώθηση λύσεων όπου απαιτηθεί.

Επιβεβαιώθηκε η βούλησή μας να συνεχιστεί απρόσκοπτα  η εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Λαμιέων σε όλους τους τομείς.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε.

Δημήτριος Ν. Δρακάκης

Exit mobile version